Παππάς: Περιμένουμε το ΕΣΡ να διαμορφώσει τη θέση του για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών

Παππάς: Περιμένουμε το ΕΣΡ να διαμορφώσει τη θέση του για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών
Eurokinissi

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έχει παραχωρήσει στο ΕΣΡ όλες τις απαραίτητες υποδομές για να ξεκινήσει άμεσα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, τόνισε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», παρατηρώντας παράλληλα ότι υπάρχουν καθυστερήσεις που δεν είναι δικαιολογημένες και ως προς τον αριθμό των αδειών περιμένει το ΕΣΡ να διαμορφώσει τη θέση του.

Αναφερόμενος στα ποσά που παρουσιάζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το ύψος των μέτρων και των αντιμέτρων, τα χαρακτήρισε «λογαριασμούς του Καραγκιόζη» και είπε πως οι εκλογές θα γίνουν σε δύο χρόνια.

«Με τις κυβερνήσεις που εφάρμοσαν τα δύο πρώτα μνημόνια είχαμε 25% μείωση του ΑΕΠ και την απώλεια σχεδόν ενός εκατομμυρίου θέσεων εργασίας, και αυτή την πορεία εμείς έχουμε αρχίσει και αναστρέφουμε», υποστήριξε ο κ. Παππάς.

Σχετικά με το Eurogroup της Δευτέρας τόνισε πως δεν συντρέχουν λόγοι καθυστερήσεων στο να υπάρξει μια συνολική συμφωνία και για το θέμα του χρέους. Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι οι επικεφαλής τριών πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Σοσιαλιστές, Πράσινοι, Αριστερά) ζήτησαν ευθαρσώς να υπάρξει τη Δευτέρα λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους και έστρεψε τα πυρά του εναντίον της ΝΔ, λέγοντας: «Ποια είναι η θέση των συντηρητικών δυνάμεων της Ευρώπης; Ποια είναι η θέση του αδελφού κόμματος της Ν.Δ.; Σιωπή έως απόρριψη».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα