Τέρμα οι προχειρότητες: Η Rihanna έφτασε στις Κάννες για να τους δείξει πώς γίνεται το σωστό κόκκινο χαλί

Τέρμα οι προχειρότητες: Η Rihanna έφτασε στις Κάννες για να τους δείξει πώς γίνεται το σωστό κόκκινο χαλί

Το πάρτυ συνεχίζεται ακάθεκτο για τέταρτη ημέρα στις Κάννες, με τις προβολές να διαδέχονται η μία την άλλη και τους διάσημους να βολτάρουν πάνω-κάτω στην Κρουαζέτ και το κόκκινο χαλί. Μόνο που με αυτό το τελευταίο δεν τα είχαμε πάει και τόσο καλά τις τελευταίες μέρες και αυτό γιατί οι μέχρι τώρα εμφανίσεις που φιλοξένησε ήταν από κακές μέχρι απλά καλές -τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ναι, η Bella Hadid προσπάθησε να ανεβάσει κάπως τον πήχη, αλλά έχοντας ακόμη στο μυαλό την περσινή της εμφάνιση στις Κάννες, η φετινή της επιλογή ήταν μάλλον ασφαλής και, ειλικρινά, κάπως βαρετή.

Τώρα όμως, φίλοι και φίλες, μπορείτε να αναπνεύσετε με ανακούφιση και ταυτόχρονα να νιώσετε τους παλμούς σας να ανεβαίνουν, καθώς η Βασίλισσα πάτησε επιτέλους το πόδι της στις Κάννες και έδειξε σε όλους πώς είναι να κάνεις πραγματικό κουμάντο στο κόκκινο χαλί.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να σε λένε Rihanna.

Η τραγουδίστρια ήρθε, είδε και απήλθε αφήνοντας σαγόνια να κρέμονται και μάτια να πεταρίζουν στο Λίντο, κατά την είσοδό της στο Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας «Okja». Με ένα off-white Christian Dior, κοσμήματα με βαρύτιμους λίθους και τα πιο '90s γυαλιά ηλίου που θα ζήλευε και το Matrix, η βασίλισσα RiRi επανέφερε το φεστιβαλικό χαλί στα πρέποντα επίπεδα coolness.

Απλά, θαυμάστε.

Και για να μην μας πείτε προκατειλημμένους, ακολουθούν μερικές ακόμη εμφανίσεις από το περασμένο διήμερο που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, για τον έναν ή τον άλλο λόγο.

Rihanna Cannes 2017

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος βρίσκεται στις Κάννες και καταγράφει όσα συμβαίνουν καθημερινά στο Φεστιβάλ. Μάθετε τα πάντα στοPopcode.