Αγγελόπουλοι: «Τελικός στην Ελλάδα, ακόμη και στο ΟΑΚΑ»

Αγγελόπουλοι: «Τελικός στην Ελλάδα, ακόμη και στο ΟΑΚΑ»
Sport 24

Υπερηφάνεια. Αυτό ήταν η λέξη που ξεχώρισε στα λεγόμενα των Ιδιοκτητών του Ολυμπιακου, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στον Τελικό του Final Four της EuroLeague.

«Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε εδώ. Η ομάδα έδωσε τα πάντα στον ημιτελικό. Εδώ είναι ένας αγώνας εκτός έδρας. ο ίδιο έγινε και το 2015 στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ. Ελπίζω να γίνει στην Αθήνα κάποια στιγμή το Final Four, ας γίνει και στο ΟΑΚΑ με 15 χιλιάδες Ολυμπιακούς.

Δεν προκαλεί θαυμασμό αυτή η Φενέρμπαχτσε. Είπαμε συγχαρητήρια στους παίκτες στα αποδυτήρια και ότι είμαστε υπερήφανοι που τα έδωσαν όλα. Έτσι είναι ο αθλητισμός, έχει μέσα την ήττα και τη νίκη. Αυτή η ήττα δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή εννέα χρόνια. Είμαστε η κορυφαία ομάδα της 10ετας στην Ευρώπη με τον τρόπο και τα μέσα που πετύχαμε» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για να πάρει στην συνέχεια τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Οι συνθήκες του σημερινού τελικού ήταν ιδιαίτερες. Παίξαμε τελικό Ευρωλίγκας και τα 13/15 των εισιτηρίων τα είχε η γηπεδούχος ομάδα. Ούτε η Ευρωλίγκα το ήθελε αυτό πιστεύω. Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι τα εισιτήρια. Στα αποδυτήρια είπα ότι αυτός ήταν ο 5ος τελικός σε 7 χρόνια. Είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ από αυτές που παλέψαμε, είμαστε περήφανοι. Παίξαμε έναν τελικό προχθές κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Σήμερα μειώσαμε στους 4 πόντους στην τρίτη περίοδο και μετά η ομάδα άδειασε. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Ό,τι έχουμε καταφέρει είναι μοναδικό».

Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επανέλαβε και αυτός τα λόγια του αδελφού του σχετικά με την Φενέρμπαχτσε: "Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε στην Τουρκία με 13 χιλιάδες Τούρκους, και ούτε έναν Τούρκο παίκτη και δεν Τούρκο προπονητή. Εμείς είμαστε Ελληνική ομάδα, με Έλληνες παίκτες και Έλληνα προπονητή. Δε μου προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ, δεν έχει κάνει κάποιο επίτευγμα. Δώσαμε συγχαρητήρια. Δεν το λέω για να τους μειώσω, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτό που έχουμε κάνει εμείς. Η συνταγή είναι ίδια: Χημεία, μικρό μπάτζετ και κυνηγάμε το καλύτερο. Γενικά οι συνθήκες είναι εναντίον μας. Παίξαμε έναν τελικό με την ΤΣΣΚΑ πριν δύο μέρες. Κερδίσαμε 45 εκατομμύρια, δεν κερδίσαμε τους 13 χιλιάδες Τούρκους.".

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζήτησε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο στον αγώνα με τον Άρη για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League: «Υπάρχει ο ημιτελικός με τον Άρη μπροστά μας. Ο κόσμος, ο οποίος είναι περήφανος για την ομάδα, έχει την ευκαιρία την Πέμπτη να γεμίσει το ΣΕΦ. Αξίζουν να το ζήσουν αυτό οι παίκτες μας και είναι μία ευκαιρία να δει ο κόσμος την ομάδα στο ΣΕΦ».

Πηγή: Sport24

Δημοφιλή