Το Vanity Fair κυκλοφορεί με 4 εξώφυλλα Star Wars και το ένα είναι ειδικά αφιερωμένο στην Carrie Fisher

Το Vanity Fair κυκλοφορεί με 4 εξώφυλλα Star Wars και το ένα είναι ειδικά αφιερωμένο στην Carrie Fisher

Η αξέχαστη Κάρι Φίσερ βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο σε ένα από τα τέσσερα καλοκαιρινά εξώφυλλα του Vanity Fair που είναι αφιερωμένα στην επερχόμενη ταινία «Star Wars: The Last Jedi».

Η φωτογράφιση έγινε από την Άνι Λίμποβιτς, ενώ τα άλλα τρία εξώφυλλα καταλαμβάνει το κύριο καστ της ταινίας και συγκεκριμένα η Ντέιζι Ρίντλεϊ, ο Μαρκ Χάμιλ, ο Τζον Μπογιέγκα, ο Όσκαρ Άιζακ, ο Άνταμ Ντράιβερ, ο Ντόμναλ Γκλίσον, η Γκουέντολιν Κρίστι και η Κέλι Μαρί Τραν.

Η Φίσερ που πέθανε τον Δεκέμβριου του 2016 σε ηλικία 60 χρόνων μετά από καρδιακή προσβολή, καταλαμβάνει μόνη της το ένα εξώφυλλο και είναι ντυμένη ως πριγκίπισσα Λέια. Όπως έχει αναφέρει σε ρεπορτάζ του το περιοδικό Page Six, η Φίσερ είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας πριν από τον θάνατό της.

Ο Μπομπ Άιγκερ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Walt Disney δήλωσε σε συνέντευξή του κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης για την τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας ότι η Φίσερ «εμφανίζεται σε όλη την ταινία» η ταινία και η εμφάνισή της «παραμένουν όπως ήταν».

Τα τέσσερα εξώφυλλα θα δοθούν σήμερα στη δημοσιότητα, ενώ το επετειακό καλοκαιρινό Vanity Fair θα είναι διαθέσιμο προς πώληση την τελευταία μέρα του Μαΐου.

Η δημοσιοποίηση των εξωφύλλων συμπίπτει, και όχι τυχαία, με τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την πρώτη ταινία του Star Wars.