Αεροσυνοδός κατήγγειλε για «ανάρμοστο άγγιγμα» γκέι μπαμπά που είχε αγκαλιά το γιο του εν ώρα πτήσης

Αεροσυνοδός κατήγγειλε για «ανάρμοστο άγγιγμα» γκέι μπαμπά που είχε αγκαλιά το γιο του εν ώρα πτήσης

Αγωγή κατά της United Airlines προτίθεται να καταθέσει ο Henry Amador-Batten μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε σε βάρος του αεροσυνοδός σχετικά με «ανάρμοστα αγγίγματα» του πατέρα προς τον 5χρονο γιο του.

Ο Henry Amador-Batten ταξίδευε με τον γιο του Ben και όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Raleigh–Durham στη Βόρεια Καρολίνα τον περίμεναν αστυνομικοί που είχαν λάβει μια καταγγελία από την αεροσυνοδό.

Όπως ενημερώθηκε, η αεροσυνοδός ανέφερε πως είδε τον πατέρα να έχει αγκαλιά τον γιο του και πρόσεξε πως είχε ακουμπήσει το χέρι του πολύ κοντά στα γεννητικά όργανα του 5χρονου.

Ο Amador-Batten που επέστρεφε στη Β.Καρολίνα μετά από μια επίσκεψη σε μέλη της οικογένειάς του στο Πουέρτο Ρίκο, ξαφνιάστηκε από τις κατηγορίες σε βάρος του αλλά συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία. Όπως εξήγησε στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει, ο γιος του φοβάται το αεροπλάνο και ο εκείνος είχε ακουμπήσει το χέρι του στο πόδι του μικρού προσπαθώντας να τον ηρεμήσει και να αποκοιμηθεί.

Τόσο στον Amador -Batten όσο και στον σύντροφό του Joel δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως όμως δηλώνει ο πρώτος στη HuffPost US η εμπειρία ήταν τραυματική τόσο για τον 5χρονο γιο του όσο και για τον ίδιο.

«Αυτή η λανθασμένη καταγγελία της αεροσυνοδού δεν έσωσε κάποιο παιδί, έθεσε όμως σε κίνδυνο μια οικογένεια. Οικογένειες όπως οι δικές μας, φτιάχτηκαν από αγάπη και από συνειδητή επιλογή, αλλά είναι πολύ ευαίσθητες...Δεν είμαστε τόσο προστατευμένοι όσο θα έπρεπε».

Σημειώνεται πως η νέα αυτή υπόθεση, μετά από μια σειρά σοβαρών καταγγελιών σε βάρος της αεροπορικής εταιρείες για τον τρόπου που συμπεριφέρεται στους επιβάτες με αποκορύφωμα τη βίαιη απομάκρυνση ενός εξ αυτών με το βίντεο να γίνεται viral και να προκαλεί οργή κατά της εταιρείας.

Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στη αμερικανική έκδοση της HuffPost και έγινε απόδοση του κειμένου στα ελληνικά

Δημοφιλή