ΔΙΕΘΝΕΣ
26/05/2017 05:47 EEST | Updated 26/05/2017 05:54 EEST

Προάγγελος καλών ειδήσεων η Μελάνια Τραμπ για άρρωστο αγόρι σε νοσοκομείο της Ρώμης. Λέγεται ότι είναι Έλληνας

Vatican Pool - Corbis via Getty Images
ROME, ITALY - MAY 24: US First Lady Melania Trump Visits the Paediatric Hospital Bambin Ges on May 24, 2017 Rome, Italy. (Photo by Vatican Pool - Corbis/Corbis via Getty Images)

Προάγγελος καλών ειδήσεων έγινε η Πρώτη Κυρία των ΉΠΑ. Κατά την επίσημη περιοδεία της στη Ρώμη, η Μελάνια Τραμπ, επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Βambino Gesu» (Μικρός Ιησούς).

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ είχε πληροφορηθεί για ένα μικρό αγόρι, που περίμενε να βρεθεί μόσχευμα καρδιάς. Μετά την επίσκεψή της στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ρώμης, η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε με tweet της ότι τελικά βρέθηκε μόσχευμα καρδιάς για τον μικρό αγόρι.

Η Daily Mail, αναφέρει ότι πρόκειται για ένα αγοράκι ελληνικής καταγωγής. Η Εspresso σε επικοινωνία με το νοσοκομείο «Bambino Gesu» επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον τριών ετών Δημήτρη, ο οποίος τα Χριστούγεννα είχε μεταφερθεί με ιταλικό C-130 στη Ρώμη.

«Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομά του για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας του, μπορούμε ωστόσο να σας επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για το μικρό Ελληνόπουλο που διακομίστηκε στη Ρώμη μέσω στρατιωτικού αεροπλάνου C-130 τα Χριστούγεννα» φέρεται να δήλωσε ο Τζιλμπέρτο Τρομπέτα από το Γραφείο Τύπου του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Πρώτη Κυρία των ΉΠΑ σημείωσε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της: «Κατά την προσγείωση στο Βέλγιο, έμαθα ένα νεαρό αγόρι και η οικογένειά του που περίμενε μεταμόσχευση καρδιάς ενημερώθηκε ότι το νοσοκομείο έχει βρει δότη».

«Διάβασα ένα βιβλίο και κράτησα το χέρι σε αυτόν τον πολύ ξεχωριστό μικρό μόλις πριν από λίγες ώρες και τώρα η καρδιά μου έχει γεμίσει χαρά», προσέθεσε.

Sponsored Post