ΣΥΡΙΖΑ: Σκοτεινά συμφέροντα του κεφαλαίου πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

ΣΥΡΙΖΑ: Σκοτεινά συμφέροντα του κεφαλαίου πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
Sooc

«Η νέα επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες μαφιόζικες πρακτικές» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την προκήρυξη σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου γινόταν λόγος για επίθεση στις 19 Μαΐου.

Στην ανυπόγραφη επιστολή αναφερόταν πως έγινε επίθεση κατά των φρουρών της κατοικίας του υπουργού Επικρατείας στα Εξάρχεια, «λίγες ώρες μετά την ψήφιση του τέταρτου κατά σειρά μνημονίου».

«Μετά από 2 χρόνια αριστερής διαχείρισης του κεφαλαίου η "φιλολαϊκή" συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, ψηφίζοντας ένα ακόμα μεγάλο πακέτο μέτρων, στοχεύει στην οικονομική εξαθλίωση της κοινωνικής βάσης προασπίζοντας παράλληλα τα συμφέροντα των αφεντικών» αναφερόταν σχετικά, ενώ συμπληρωνόταν πως «περνάμε στην επίθεση ενάντια στους δυνάστες των ζωών μας, ώστε κανένας από τους εξουσιαστές και τα τσιράκια τους να μην είναι και να μην νιώθει προστατευμένος και στο απυρόβλητο. Όλοι τους έχουν ονόματα και διευθύνσεις και εκεί θα βρουν όλους εμάς που δεν έχουμε καμία διάθεση να μοιραστούμε τις γειτονίες μας μαζί τους».

Δημοφιλή