Δείτε πώς μια Αγγλίδα κατάφερε να ξεφύγει -με κινηματογραφικό τρόπο- από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους

Δείτε πώς μια Αγγλίδα κατάφερε να ξεφύγει -με κινηματογραφικό τρόπο- από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους
YouTube

Τα γρήγορα αντανακλαστικά μιας γυναίκας από το Μπέρμιγχαμ την έσωσαν από τα χέρια κουκουλοφόρων που την ακολούθησαν μέχρι το σπίτι της, ενώ επέστρεφε από την δουλειά της. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει από τους άνδρες, που κρατούσαν ένα μαχαίρι, ένα σφυρί και μια συσκευή ηλεκτροσόκ, πηγαίνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητό της.

Η Κλέαρ Ντόβι επέστρεφε οδικώς στο σπίτι της στο Λία Χολ από τον χώρο εργασίας της. Η 40χρονη είχε παρατηρήσει πως ένα μπλε όχημα την ακολουθούσε σε όλη την διαδρομή και βρισκόταν σε εγρήγορση, αν και δεν περίμενε πως ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του ήθελαν να την βλάψουν.

Μόλις εκείνη στάθμευσε έξω από το σπίτι, τρεις οπλισμένοι άνδρες βγήκαν από το μπλε αυτοκίνητο και άρχισαν αν τρέχουν απειλητικά προς το μέρος της. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, η 40χρονη κράτησε την ψυχραιμία της και με γρήγορες κινήσεις έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, αρχίζοντας να κινείται όπισθεν.

Οι άνδρες τελικά φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν το σημείο με το δικό τους αμάξι. Εκτιμάται πως ανήκουν σε ένα κύκλωμα που κλέβει με αυτό τον τρόπο αυτοκίνητα και το οποίο έχει απασχολήσει τις αρχές του Μπέρμιγχαμ και στο παρελθόν.

“Είχα καταλάβει πως κάτι σχεδίαζαν”, δήλωσε η γυναίκα στην Daily Mirror.

Η ίδια εξηγεί πως χτύπησε αρκετά αυτοκίνητα στην προσπάθειά της να αποφύγει τους δράστες, όμως γνώριζε καλά πως έπρεπε να κάνει τα πάντα για να τους ξεφύγει. Εξάλλου, ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς τις προθέσεις τους σε εκείνο το σημείο.

Δημοφιλή