Φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτήτριές της

Φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτήτριές της
Fear
Fear
AngiePhotos via Getty Images

Tην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη θυμίζει η καταγγελία φοιτήτριας στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με την εν λόγω καταγγελία η κοπέλα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμφοιτήτριές της για ασήμαντη αφορμή κατά τη διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της Σχολής.

«Μου είπαν ότι απαγορεύεται να χορέψω με βαμμένα νύχια κι εγώ απλώς ρώτησα ποιος είναι ο λόγος ή αν το λέει κάποιος νόμος αυτό και ότι έχω καθηγητή να μου κάνει τέτοιες παρατηρήσεις και όχι συμφοιτήτριές μου. Εκεί μου απάντησαν ότι κουμάντο κάνουν αυτές και κανένας άλλος και ο καθηγητής τους έχει δώσει το δικαίωμα να κάνουν κουμάντο» είπε η φοιτήτρια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Με έσπρωξαν από τα σκαλοπάτια, χτύπησα, έπεσα, με έριξαν πάνω στα καθίσματα του αμφιθεάτρου. Με άφησαν εκεί ενώ εγώ ήμουν χτυπημένη, έφυγαν και όταν συνήλθα αντιλήφθηκα τα αίματα και τα λοιπά που είχα πάνω μου, κάλεσα μόνη μου ασθενοφόρο, και μεταφέρθηκα στις πρώτες βοήθειες στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής», περιγράφει η φοιτήτρια.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες.

Μετά την καταγγελία της νεαρής φοιτήτριας, η οποία μεταξύ άλλων καταγέλλει και προσπάθεια συγκάλυψης από καθηγητή της σχολής η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι δύο φοιτήτριες φέρονται να έχουν συλληφθεί, ενώ Κοσμήτορας της Σχολής ανέλαβε τη διενέργεια της ΕΔΕ, μετά από την εντολή που της έδωσε ο Πρύτανης, Αθανάσιος Καραμπίνης.

Δημοφιλή