Απίστευτο βίντεο: Μεθυσμένος άνδρας μπήκε στο κλουβί με το λιοντάρι... για να το χαιρετίσει

Απίστευτο βίντεο: Μεθυσμένος άνδρας μπήκε στο κλουβί με το λιοντάρι... για να το χαιρετίσει

Ξέρουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει τρελά πράγματα ενώ βρίσκονται υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αλλά δεν έχουμε δει πολλούς ανθρώπους να ξυπνούν και να συνειδητοποιούν ότι την προηγούμενη ημέρα προσπάθησαν να γίνουν φίλοι με ένα λιοντάρι.

Ένας 35χρονος άνδρας, που από ό,τι όλα δείχνουν ήπιε αρκετά ποτήρια με ποτό, σκαρφάλωσε τον φράχτη ενός ζωολογικού κήπου και κατάφερε να μπει στο κλουβί ενός λιονταριού, στην προσπάθειά του να γνωριστεί με τον βασιλιά της ζούγκλας. Δεν δίστασε μάλιστα να του δώσει μέχρι και το χέρι του κάνοντας την κατάλληλη χειρονομία που αρμόζει σε κάθε σωστή γνωριμία.

Ο άνθρωπος, φαίνεται σχετικά ήρεμος στο βίντεο, που τραβήχτηκε τον Μάιο του 2016, και κατάφερε να φύγει χωρίς τραυματισμούς χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του ζωολογικού κήπου του Hyderabad στην Ινδία.

Σύμφωνα με την Indian Express, ο άνθρωπος θέλησε να γνωριστεί με το λιοντάρι.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν: «Μετά από προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Μουκέχ ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε πηδήξει μέσα στο κλουβί για να πλησιάσει το λιοντάρι. Παροδόθηκε στην αστυνομία της Bahadurpura».

Δημοφιλή