Ένας Έλληνας στους τραυματίες της επίθεσης στο Λονδίνο

Ένας Έλληνας στους τραυματίες της επίθεσης στο Λονδίνο

Ένας Έλληνας είναι μεταξύ των τραυματιών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, όπως έκανε γνωστό η ελληνική πρεσβεία στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Οι βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Tην ίδια στιγμή, συγκλονίζουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κατέγραψαν τα σοκαριστικά στιγμιότυπα λίγα λεπτά μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο που άφησε πίσω της τουλάχιστον επτά νεκρούς και 48 τραυματίες.

Σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ακούγεται ένας Έλληνας να λέει: «Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Το βίντεο έχει τραβηχτεί σε μια από τις παμπ όπου εισέβαλαν οι τρομοκράτες. Ένας άνδρας είναι πεσμένος στο πάτωμα, ενώ τα χέρια και το παντελόνι του έχουν γεμίσει με αίμα. Δίπλα του κάποιος άλλος προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία.

Ανάμεσά τους μια έντρομη γυναίκα και υπόλοιποι πολίτες που έχουν κρυφτεί πίσω από το μπαρ ενώ ένας άνδρας φωνάζει σε όλους να ανέβουν στον επάνω όροφο και ζητά να δοθεί προτεραιότητα στις γυναίκες.

Ακούστε τη φωνή του Έλληνα στο 26ο δευτερόλεπτο του βίντεο:

Δημοφιλή