Ένας άνδρας στον Καναδά αγνοεί τον ανεμοστρόβιλο και συνεχίζει να κουρεύει το γκαζόν του ανενόχλητος

Ένας άνδρας στον Καναδά αγνοεί τον ανεμοστρόβιλο και συνεχίζει να κουρεύει το γκαζόν του ανενόχλητος

Με ένα ανεμοστρόβιλο να στροβιλίζεται σε κοντινή απόσταση , το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας από εμάς θα σκεφτόταν να κάνει πιο απαραίτητα πράγματα από το να κουρεύει το γκαζόν.

Αλλά ακριβώς αυτό ήταν που έκανε ο Θέουνις Βέσελς αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο τεράστιος στρόβιλος διαπέρασε το σπίτι του στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη σύζυγό του Σεσίλια, που τη δημοσίευσε στο Facebook, σημειώνοντας: «Το θηρίο μου, κουρεύει το γκαζόν με ένα αεράκι να φυσάει τα μαλλιά του».

Εξήγησε ότι ο σύζυγός της είχε ξεκινήσει να κουρεύει το γκαζόν όταν ξέσπασε η καταιγίδα, αλλά αρνήθηκε να αφήσει τη δουλειά του στη μέση.

Την Σεσίλια ξύπνησε η 9χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία αναστατώθηκε επειδή ο πατέρας της δεν θα έμπαινε μέσα στο σπίτι.

«Τον ρώτησα αν θα έμπαινε μέσα όταν είδα αυτό το πράγμα με τα σύννεφα (σ.σ να πλησιάζει) και με απόλυτη ψυχραιμία είπε "όχι"», σημείωσε η Σεσίλια την Κυριακή.

Ο Θέουνις επέμεινε ότι ο ανεμοστρόβιλος ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο μακριά από ό, τι φαίνεται στη φωτογραφία και ότι απομακρυνόταν από το σπίτι τους.

Μιλώντας στην Canadian Press:« Φαίνεται πολύ πιο κοντά, αν κοιτάξετε στη φωτογραφία, αλλά ήταν πραγματικά πολύ μακριά. Όχι και τόσο μακριά, αλλά ήταν πολύ μακριά από εμάς.

«Τον παρακολουθούσα».

Κανείς δεν τραυματίστηκε και μόνο μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στην πόλη.

*Αποδόθηκε στα ελληνικά από την αυστραλιανή έκδοση της Huffington Post

Δημοφιλή