Ο γάμος της τέλειωσε και εκείνη βρήκε έναν άκρως λυτρωτικό τρόπο για να απαλλαχθεί από όλες τις κακές αναμνήσεις

Ο γάμος της τέλειωσε και εκείνη βρήκε έναν άκρως λυτρωτικό τρόπο για να απαλλαχθεί από όλες τις κακές αναμνήσεις

Μια γυναίκα από το Σαν Αντόνιο του Τέξας βρήκε έναν άκρως λυτρωτικό τρόπο για να απαλλαχθεί από τα επακόλουθα της λύσης του γάμου της: έκαψε το λευκό νυφικό που φορούσε την ημέρα της γαμήλιας τελετής.

Σύμφωνα με το Τime, η Κριστέλα Τζόσεφ προσπάθησε αρχικά να πουλήσει το νυφικό της και άλλα αντικείμενα από τον γάμο της. Όταν το γαμήλιο φόρεμα δεν πωλήθηκε, μαγνητοσκόπησε τον εαυτό της να βάζει φωτιά στο νυφικό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείσει ένα οδυνηρό κεφάλαιο της ζωής της. Πριν βάλει φωτιά στο νυφικό φόρεμα, το περιέλουσε με ένα εύφλεκτο υλικό και είπε μερικά τελευταία λόγια.

«Είμαι έτοιμη να κάψω αυτή την κακή ανάμνηση», είπε. «Κάπως έτσι σηματοδοτείται το τέλος μίας κακής ανάμνησης, ενός νυφικού που κάποιος πληρώνει γι΄αυτό και μετά λέει ότι η σχέση σας είναι απλά ένα "αστείο και ότι ποτέ δεν σας αγάπησαν ή δεν σας νοιαζόταν για εσάς στην πραγματικότητα"».

Αφού έβαλε φωτιά στο γαμήλιο φόρε, η Τζόσεφ είπε μερικές τελευταίες λέξεις γι' αυτά τα γαμήλια δεσμά που δεν προχώρησαν ποτέ έτσι όπως το είχε φανταστεί.

«Ορίστε, το έχεις (σ.σ αυτό που σου αξίζει)» είπε. «Παραδόθηκε στις φλόγες. Στάχτες στις στάχτες, σκόνη στην σκόνη».

Δημοφιλή