Συνεχίζει να απειλεί την κόρη του από τη φυλακή ο 56χρονος που την ξυλοκοπούσε στα Χανιά

Συνεχίζει να απειλεί την κόρη του από τη φυλακή ο 56χρονος που την ξυλοκοπούσε στα Χανιά
Eurokinissi

Συνεχίζει να απειλεί- αυτή τη φορά μέσω τηλεφώνου, από τη φυλακή- την οικογένειά του ο 56χρονος που ξυλοκοπούσε την κόρη του στα Χανιά, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, η δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαιώνει πως ο 56χρονος εξακολουθεί να απειλεί την οικογένεια που κατέφυγε στις αρχές, με αποτέλεσμα αυτός να βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Σε ανάρτηση στη σελίδα «Βοήθα με να μπορώ» στο Facebook, μέσω της οποίας ζητείται βοήθεια και στήριξη για την οικογένεια, αναφέρεται πως πήρε τηλέφωνο την οικογένειά και απείλησε την κόρη του λέγοντας «με συγχωρείς; Δε με συγχωρείς ε; Μόλις βγω έξω θα σου δείξω εγώ ποιόν συγχωρείς και ποιόν δεν συγχωρείς θα μου δώσετε αναφορά ένας ένας κάτσε και θα δεις».

Όπως υποστηρίζεται στην ανάρτηση, τους καλεί συχνά από τη φυλακή και ασκεί ψυχολογική βία εναντίον της μάνας και της κόρης που τον κατήγγειλαν. Όπως αναφέρει η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης», η δικηγόρος επρόκειτο να κινηθεί νομικά ώστε να μη μπορεί να τηλεφωνεί καθημερινά από τη φυλακή συνεχίζοντας τις απειλές.

Δημοφιλή