Δείτε το πρώτο, καταπληκτικό trailer του πολυαναμενόμενου «Black Panther» της Marvel

Δείτε το πρώτο, καταπληκτικό trailer του πολυαναμενόμενου «Black Panther» της Marvel
MARVEL

Μπορεί η Marvel να έχει ήδη προγραμματισμένα δύο «μεγαθήρια» για φέτος, το «Thor: Ragnarok» και το «Spider-Man: Homecoming», αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μας αφήσει να περιμένουμε στο σκοτάδι για όσα θα έρθουν το 2018.

Έτσι χτες, Παρασκευή, κυκλοφόρησε αρχικά η αφίσα και έπειτα το πρώτο teaser trailer του πολυαναμενόμενου «Black Panther», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Και αν η αφίσα μας έδωσε μια καλή πρώτη γεύση, το trailer μας έκανε να μετράμε μέρες μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι -και τα Χριστούγεννα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε πάλι τον Chadwick Boseman ως βασιλιά T'Challa του αφρικανικού έθνους της Wakanda, τον οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά στο «Captain America: Civil War». Ο Martin Freeman μπαίνει δυναμικά στο σύμπαν της Marvel σε αυτή την ταινία, ως Everett K. Ross, ο εκπρόσωπος του Κοινού Κέντρου Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, ενώ ο Andy Serkis επιστρέφει μετά την εμφάνισή του στο «Avengers: Age of Ultron», ως ο «κακός» Ulysses Klaue, γνωστός και ως Klaw.

Στο trailer επίσης βλέπουμε για πρώτη φορά τον Michael B. Jordan (CREED), ως Erick Killmonger, το αντίπαλον δέος του T' Challa που επιστρέφει από την εξορία για να πάρει τη θέση του βασιλιά, την Lupita Nyong' o ως Nakia, η αγαπημένη του T'Challa και μέλος της ελίτ, αποκλειστικά γυναικείας ομάδας ειδικών δυνάμεων Dora Milaje, την Danai Gurira ως Okoye, αρχηγό της εν λόγω ομάδας και τον Forest Whitaker ως Zuri, έναν πάλαι ποτέ πολιτικό της Wakanda.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει μέχρι τώρα η Marvel για το σενάριο του «Black Panther», η ιστορία ακολουθεί τον T'Challa, ο οποίος μετά το θάνατο του πατέρα του, Βασιλιά της Wakanda, επιστρέφει στην απομονωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη αφρικανική πατρίδα του για να τον διαδεχθεί στο θρόνο.

Όταν όμως ένας ισχυρός εχθρός κάνει την επανεμφάνισή του, ο T'Challa, τόσο ως βασιλιάς πλέον όσο και ως Black Panther, παρασύρεται σε μια τρομερή σύγκρουση που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τη μοίρα της Wakanda αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ryan Coogler (CREED) και παρακάτω μπορείτε να δείτε το καταπληκτικό trailer, υπό τους (άκρως ταιριαστούς) ήχους του «Legend Has It» των Run The Jewels.