«Φεύγει ο Σκόκο»

«Φεύγει ο Σκόκο»
sport24

Η λέξη «φεύγω» από τα χείλη του Νάτσο Σκόκο, δεν βγει ακόμα. Όμως έτσι όπως είναι η σχέση του με τη Νιούελς, πιθανότατα να μην βγει, ακόμα και όταν θα είχε ήδη φύγει. Από την άλλη μεριά, τόσο μετά απ’ όσα άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο παίκτης στη συνέντευξη Τύπου, όσο και από τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η κρίση στους «Λεπρούς», η αποχώρηση του παίκτη, θεωρείται δεδομένη.

Κάτι που έχει την σημασία του, για την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να φέρει πίσω τον Σκόκο. Όλα πλέον τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, λαμβάνουν ως δεδομένο, πως το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, είναι μακριά από τη Νιούελς. Χαρακτηριστικό είναι πως η La Capital, γράφει σήμερα (11/6) πως «στο παιχνίδι με την Σέντραλ Νόρτε, ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα παίξει μαζί η τριάδα Φορμίκα, Σκόκο, Μάξι Ροντρίγκες. Αφενός διότι ο Φορμίκα ήδη έχει παραχωρηθεί στο Μεξικό και ο Σκόκο είναι με την βαλίτσα στο χέρι». Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και τα χρέη, δεν επιτρέπουν στη Νιούελς να κρατήσει έτσι κι αλλιώς τον Σκόκο.

Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΝΙΟΥΕΛΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Βεβαίως για μια ακόμα φορά, μπαίνει από το δημοσίευμα η παράμετρος των χρημάτων που ενδεχομένως θα ζητήσουν οι «Λεπροί», για τον παίκτη. Και αυτό αφορά άμεσα την ΑΕΚ. Στην Ένωση θα επιχειρήσουν να κλείσουν την συμφωνία μ’ όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, ως προς τη Νιούελς. Δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και παζαριών με τους Αργεντινούς, για περισσότερους από έναν λόγους.

Πρώτον οικονομικούς και δεύτερον… χρόνου. Στην ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν πιο πολύ, τα χρέη και τα οικονομικά προβλήματα της Νιούελς. Όσο για τους «μνηστήρες», όσο έρχονται μόνο από την Αργεντινή, όπως η Ιντεπεντιέντε, δύσκολα θα αποτελέσουν πρόβλημα, με δεδομένο πως είναι σχεδόν απίθανο ο Σκόκο να αποφασίσει να παίξει σ’ άλλη ομάδα στη χώρα. Μεγαλύτερο «αγκάθι», ενδεχομένως να αποδειχθεί η χρυσή τομή με τη Νιούελς. Πάντως είναι ένα θέμα που η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να το λύσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή