ΔΙΕΘΝΕΣ
12/06/2017 07:12 EEST | Updated 12/06/2017 07:12 EEST

Αγελάδα σκότωσε γυναίκα στις Αυστριακές Άλπεις

Patrick Shyu via Getty Images

Μία γυναίκα που έκανε πεζοπορία στις Αυστριακές Άλπεις βρήκε τον θάνατο στα κέρατα μιας αγελάδας που της επιτέθηκε την Τετάρτη, ανέφερε η τοπική αστυνομία και τα αυστριακά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το αυστριακό TheLocal, επικαλούμενο την εφημερίδα Tiroler Tageszeitung, το θύμα και ένας φίλος της έβγαζαν βόλτα τα σκυλιά τους σε βοσκοτόπι στο Τιρόλο, όταν έλαβε χώρα η επίθεση.

«Μία αγελάδα από μία ομάδα» επιτέθηκε, είπε αστυνομική πηγή στο πρακτορείο ΑΡΑ, σκοτώνοντας τη γυναίκα. Ο φίλος που τη συνόδευε δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, παραπέμπει σε ένα άλλο συμβάν το 2014, όταν μια Γερμανίδα τουρίστρια σκοτώθηκε επίσης από αγελάδα, σε άλλη κοιλάδα στο Τιρόλο, ενώ περπατούσε με μια ομάδα που περιελάμβανε παιδιά. Μετά τον θάνατό της, ο σύζυγος και ο γιος της ζήτησαν μεγάλη χρηματική αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη της αγελάδας, σε μια υπόθεση η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα και έχει προκαλέσει ανησυχία στον αυστριακό κτηνοτροφικό τομέα, λόγω φόβων για δημιουργία δικαστικού προηγουμένου στην περιοχή- η οποία προσελκύει πολλούς τουρίστες.

Sponsored Post