Βίντεο: Έκαναν τατουάζ στο μέτωπο φερόμενου «κλέφτη» για να τον τιμωρήσουν

Βίντεο: Έκαναν τατουάζ στο μέτωπο φερόμενου «κλέφτη» για να τον τιμωρήσουν

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στη νοτιοανατολική Βραζιλία και κατηγορούνται για βασανισμό, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία φέρονται να έκαναν τατουάζ στο μέτωπο ενός εφήβου, στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα: «Είμαι κλέφτης», αναφέρει το BBC.

Οι ύποπτοι είπαν ότι το 17χρονο αγόρι είχε προσπαθήσει να κλέψει ένα ποδήλατο, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται. Η οικογένειά του νεαρού λέει ότι ο 17χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχικής υγείας και είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους άνδρες καθώς δημοσίευσαν βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνονται να κάνουν το τατουάζ στο μέτωπο του νεαρού.

Μια online καμπάνια έχει δημιουργηθεί ώστε να μπορέσει το αγόρι να συγκεντρώσει τα χρήματα για να αφαιρέσει το τατουάζ.

Οι ύποπτοι, ηλικίας 27 και 29 ετών, ομολόγησαν ότι έγραψαν ως τιμωρία το μήνυμα στο μέτωπο του 17χρονου, το οποίο στα ελληνικά σημαίνει:«Είμαι κλέφτης και αποτυχημένος».

Η αστυνομία στην πόλη São Bernardo do Campo, στην πόλη Σάο Πάολο, δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι έγινε η απόπειρα ληστείας.

Το αγόρι είπε ότι είχε πέσει πάνω στο ποδήλατο επειδή ήταν «πολύ μεθυσμένος», αλλά ότι δεν προσπαθούσε να το κλέψει.

Οι δύο άνδρες συνέλαβαν το αγόρι, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του και είπαν ότι θα του κάνουν το τατουάζ, όπως αναφέρει ο 17χρονος.

«Τους ζήτησα να μου κάνουν το τατουάζ στο χέρι, αλλά εκείνοι είπαν ότι θα το κάνουν στο μέτωπό μου και άρχισαν να γελούν», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα Folha de S.Paulo.

Τους παρακάλεσα αντί γι΄αυτό να σπάσουν τα χέρια και τα πόδια μου».

Στο βίντεο, το αγόρι φαίνεται φοβισμένο να κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ ο ένας άνδρας κρατά τη μηχανή του τατουάζ και τον τραβά από τα μαλλιά. Ο άνθρωπος που μαγνητοσκοπεί το στιγμιότυπο γελάει και λέει: «Αυτό θα πονέσει».

Δημοφιλή