Αναβαθμίστε το σπίτι σας με 5 κινήσεις

Αναβαθμίστε το σπίτι σας με 5 κινήσεις
Designisthis

Εύκολοι, απλοί και γρήγοροι τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας, με τη βοήθεια έξυπνων αγορών από το Designisthis.com.

Από τα μικροσκοπικά διακοσμητικά, έως τα έπιπλα και τα είδη κουζίνας, ό,τιδήποτε επιλέγετε και εντάσσετε στον χώρο του σπιτιού σας δηλώνει όχι μόνο την αισθητική, αλλά και τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο που επιλέγετε να βιώνετε την καθημερινότητά. Το e-shop Designisthis.com είναι ο σύμμαχός μας σε αυτές τις αναζητήσεις, καθώς παρέχει τόσο αντικείμενα καθημερινής χρήσης από περισσότερες από 100 μάρκες, όσο και δυσεύρετες επιλογές, ενίοτε μοναδικές, που προέρχονται -κυριολεκτικά!- από όλο τον κόσμο.

Από πού όμως να ξεκινήσετε το ταξίδι της διακόσμησης και της ανανέωσης:

1) Ένας έξυπνος τρόπος είναι να επενδύσετε στον σωστό φωτισμό, ώστε το φως να διαχέεται άπλετο και ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος. Τα σύγχρονα και ιδιαίτερα φωτιστικά που υπάρχουν στο Designisthis.com ξεπερνούν όμως την λειτουργική τους χρήση, καθώς παράλληλα αποτελούν δομικά στοιχεία διακόσμησης και λειτουργούν ως ένα statement μοντέρνας αισθητικής. Το επιτραπέζιο φωτιστικό Get Out!, παιχνιδιάρικό και σχεδιαστικά πανέμορφο, θα μπορούσε να ενσωματωθεί λόγω του απαλού φωτισμού του σε ένα παιδικό δωμάτιο, κάλλιστα όμως θα ταίριαζε και στο γραφείο ή πάτωμα του σαλονιού σας.

2) Λειτουργικότητα και αισθητική είναι δύο έννοιες που πλέον συμβαδίζουν απόλυτα, χωρίς η μία να υπερκαλύπτει την άλλη, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο νέες τάσεις στην διακόσμηση. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να καλύψετε τους τοίχους σας με πίνακες, μπορείτε κάλλιστα να προσανατολιστείτε σε ένα μεγάλο ρολόι τοίχου. Σε αυτή τη λογική ανήκει και το ρολόι τοίχου Freakish, που διαθέτει μόνο έναν δείκτη, αυτό των λεπτών. Χειροποίητο, με μίνιμαλ σχεδιασμό και ιταλική καταγωγή, ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε επιφάνεια αποφασίσετε να το εντάξετε.

3) Το ότι η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά είναι ένας κανόνας χωρίς εξαιρέσεις, ειδικότερα όταν αναφερόμαστε στο μέρος όπου ζούμε, χαλαρώνουμε και φυσικά τρώμε! Από ένα έξυπνο gadget που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα, έως μια πινελιά που θα σας φτιάχνει τη διάθεση, η θεματική κατηγορία "Κουζίνα" του e-shop θα σας εντυπωσιάσει με την πληθώρα των επιλογών του. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα ιδιαίτερο σετ αλατιού & πιπεριού, καθώς και ένα μπολ για ντιπ της Toast Living που θα αναβαθμίσει αυτομάτως την ποιότητα ζωής σας σε κάθε σας γεύμα.

4) Το επίκεντρο του σπιτιού, ο "βασιλιάς" θα μπορούσαμε να πούμε, είναι το σαλόνι. Όσο και αν έχουμε επιλέξει με προσοχή τα έπιπλα και τα αντικείμενα που το πλαισιώνουν, αναπόφευκτα τα μάτια όλων πέφτουν στο τραπέζι που κοσμεί τον χώρο, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τραπεζαρία, ή για μία μικρότερη επιφάνεια. Μη διστάσετε να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο τραπέζι, καθώς μπορεί να «δέσει» πολύ αρμονικά και με πιο συμβατικά έπιπλα, δίνοντας παράλληλα τον επιθυμητό τόνο. Η δική μας πρόταση είναι ο τραπέζι Origami της Innermost. Όπως μαρτυρά και η ονομασία του είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνική παραδοσιακή λαϊκή τέχνη Origami. Η συγκεκριμένη σειρά έχει διακριθεί για τον σχεδιασμό της από την Liberty και αργότερα κέρδισε το “Elle Decoration Best Table Award”.

5) Έχετε βαρεθεί και εσείς τα σουβέρ που χαλάνε με το παραμικρό και που η αισθητική τους είναι άχαρη ή ξεπερασμένη; Τα σουβέρ δεν χρειάζεται να είναι βαρετά, αντιθέτως. Πλέον μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και σουβέρ από τσιμέντο, ένα υλικό που εκφράζει με μινιμαλισμό την αισθητική της αστικής ζωής, σχεδιασμένα μάλιστα από δύο Ελληνίδες αρχιτεκτόνισες, την Κατερίνα Γρηγοροπούλου και την Εύη Σουγκάρα που έχουν δημιουργήσει το concept brand A Future Perfect.

Φυσικά θα τα βρείτε στο Designisthis! Πρόκειται άλλωστε για το μοναδικό ελληνικό ηλεκτρονικό concept store που προσεγγίζει την θεματολογία «βιομηχανικό design» σε όλο της το φάσμα, από ογκώδη έπιπλα, έως μικρά κοσμήματα, στηρίζοντας παράλληλα και το ελληνικό design.

Δημοφιλή