Γνωστός στις αρχές ο ρασοφορός που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Γνωστός στις αρχές ο ρασοφορός που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Eurokinissi

Ο ρασοφόρος που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη φοιτήτρια σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ ήταν γνωστός στις αρχές, σύμφωνα με το ThessNews.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Καλόγερος Τέλης», όπως συστήνεται, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στην Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι παρενοχλεί γυναίκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν η αστυνομία είχε απλώς καταγράψει τις καταγγελίες, χωρίς να προβεί σε μέτρα για την προστασία των επιβατριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού, βγαίνουν στο «φως» και άλλα παρόμοια περιστατικά. Ένας άνδρας ονόματι Κώστας Θεοδωρίδης, μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και στον Στέφανο Διαμαντόπουλο καταγγέλλοντας ότι και η δική του 18χρονη κόρη είχε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον ίδιο ρασοφόρο άνδρα.

«Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στην στάση ‘Αγία Παρασκευή’ επί της Λαγκαδά και έκατσε δίπλα της. Έβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της και εκείνη τραβήχτηκε. Θεώρησε, βλέποντας ότι είναι ιερέας, ότι έγινε κατά λάθος. Μαζί του είχε και μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και την έβαλε πάνω του και έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε ‘τι κάνεις;’ βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της. Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν έκανε κάτι», ανέφερε στην ThessNews.

Δημοφιλή