Στανόγεβιτς ο εκλεκτός Σαββίδη-Μίχελ

Στανόγεβιτς ο εκλεκτός Σαββίδη-Μίχελ
Sport24

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπογράψει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

O προπονητής με τον οποίο ο Λούμπος Μιχελ ήρθε σε προφορική συμφωνία και σήμερα (16/06) κιόλας είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο, αφού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είναι ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς. Όπως αναφέρει η πληροφόρηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιλέχθηκε μετά από θετικές γνώμες του Ζβόνιμιρ Βούκιτς και του Βλάνταν Ίβιτς (για την εμπειρία πρωταθλητισμού, τη φιλοσοφία ποδοσφαίρου που είναι επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο), και μετά από συζήτηση μαζί του αποφασίστηκε ότι είναι ο κατάλληλος να συνεχίσει το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ.

Ποιος είναι ο Στανόγεβιτς

Ο κατά πάσα πιθανότητα νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει γεννηθεί στο Βελιγράδι και άρχισε την καριέρα του ως βοηθός στην εθνική Σερβίας, ενώ αργότερα έγινε ομοσπονδιακός τεχνικός στην U19 της χώρας του. Το 2010 ανέλαβε τον πάγκο της Παρτίζαν και πήρε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα, έχοντας οδηγήσει την ομάδα του Βελιγραδίου στους ομίλους του Champions League.

Για δύο σεζόν, από το 2012 έως το 2014, βρέθηκε στην Κίνα και ανέλαβε τα ηνία των Μπεϊγίνγκ Σινόμπο Γκοάν και Ντάλιαν Γιφάνγκ. Το 2014 πήγε στη Μακάμπι Χάιφα αλλά αποχώρησε σε λίγους μήνες και επέστρεψε στην Κίνα στην Μπεϊγίνγκ Εντερπράιζες. Προτιμά κυρίως το 4-4-2.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή