Ανατριχιαστικό βίντεο: Πύθωνας κατάπιε «αμάσητη» ολόκληρη κατσίκα

Ανατριχιαστικό βίντεο: Πύθωνας κατάπιε «αμάσητη» ολόκληρη κατσίκα

Oι κάτοικοι του χωριού Baihata Chariali, στη νοτιοανατολική Ινδία έμειναν άναυδοι όταν εντόπισαν έναν τεράστιο πύθωνα, μήκους περίπου 4,5 μέτρων, ο οποίος δεν μπορούσε να κουνηθεί γιατί ... είχε καταβροχθίσει μία ολόκληρη κατσίκα!

Και ενώ το φίδι αγωνιζόταν να χωνέψει το τεράστιο γεύμα του, το πλήθος είχε συγκεντρωθεί γύρω του καταγράφοντας το αστείο και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό στιγμιότυπο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o πύθωνας «ξετρύπωσε» από ένα κοντινό δάσος και στη συνέχεια βρέθηκε στο χωρίο της Ινδίας όπου κατανάλωσε τη κατσίκα, προκαλώντας, μεταξύ άλλων, και την οργή των χωριανών.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που ορισμένοι από τους μεγαλύτερης ηλικίας κατοίκους του χωριού ανησυχούσαν για το τι θα συμβεί όταν το ερπετό καταφέρει να «χωνέψει» την κατσίκα, οι νεότεροι έδειχναν να απολαμβάνουν το θέαμα και μάλιστα πόζαραν για μερικές φωτογραφίες δίπλα στον τεράστιο πύθωνα.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Manoj Kumar δήλωσε: «Η κίνησή του πύθωνα είχε επιβραδυνθεί αρκετά καθώς είχε καταπιεί ολόκληρη την κατσίκα. «Κάποιοι χωρικοί έδειξαν θάρρος και έδεσαν το κεφάλι του φιδιού με ένα σχοινί ώστε να το παραδώσουν σε δασικούς υπαλλήλους».

Πρόσθεσε: «Οι νέοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και έβγαζαν φωτογραφίες κρατώντας την ουρά του πύθωνα, αλλά το φίδι δεν τους έβλαψε καθόλου».

Οι δασικοί υπάλληλοι που κλήθηκαν στο σημείο από τους κατοίκους πήραν το φίδι και στη συνέχεια το απελευθέρωσαν πίσω στο δάσος.

Δημοφιλή