Η Charlize Theron έντυσε τον γιο της ως Elsa από το «Frozen», αλλά το Twitter είχε (φυσικά) διαφορετική άποψη

Η Charlize Theron έντυσε τον γιο της ως Elsa από το «Frozen», αλλά το Twitter είχε (φυσικά) διαφορετική άποψη
Twitter

Το 2012 η Charlize Theron υιοθέτησε ένα αγοράκι από τη Νότιο Αφρική, τον 4χρονο σήμερα Jackson, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από την Αμερική, την August.

Πρόσφατα, ωστόσο, η Theron βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου, και συγκεκριμένα των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Jackson ντυμένου ως πριγκίπισσα Elsa από τη δημοφιλή ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen» (Ψυχρά κι Ανάποδα). Συγκεκριμένα στις φωτογραφίες απεικονιζόταν το 4χρονο αγοράκι, συνοδεία της μητέρας του, να φορά ένα φόρεμα και ένα καπέλο με κολλημένη την πλεξούδα της Elsa.

Φυσικά, το Twitter δεν γινόταν να μην έχει τη δική του άποψη για το θέμα, με πολλούς χρήστες του να κατακρίνουν την ηθοποιό για την απόφασή της να ντύσει το γιο της ως πριγκίπισσα. Αρκετοί μάλιστα το βρήκαν υποτιμητικό όχι μόνο επειδή ο Jackson είναι αγόρι, αλλά κι επειδή είναι Αφροαμερικανός. «Είναι τρελή η @CharlizeAfrica; Ποιος γονιός το κάνει αυτό στο παιδί του; Γιατί να υιοθετήσεις ένα μαύρο αγόρι και έπειτα να το μειώνεις έτσι;», γράφει ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος σχολιάζει: «Πώς είναι νόμιμο η Charlize Theron να ντύνει αυτό το αγόρι με φόρεμα και περούκα;». Βέβαια, αμφότεροι τα έσβησαν λίγο αργότερα.

Προφανώς, κανείς δεν έκατσε να σκεφτεί για πέντε λεπτά πως μπορεί ο ίδιος ο Jackson να ζήτησε από τη μητέρα του να ντυθεί Elsa, και αυτή να έδωσε το ελεύθερο στον μικρό γιο της να εκφράσει όπως θέλει ο ίδιος την προσωπικότητά του. Κάτι που, φυσικά, την κάνει μια εξαιρετική μητέρα και τίποτε λιγότερο από αυτό.

Ευτυχώς, υπήρξε μια εξίσου μεγάλη μερίδα χρηστών του Twitter που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Theron επειδή υποστηρίζει το χαρακτήρα του γιου της χωρίς να δίνει σημασία στα παλιομοδίτικα πρότυπα περί «αρρενωπότητας» και τον αφήνει να εκφραστεί όπως νιώθει.

«Να μια ιδέα: ίσως ο γιος της Charlize Theron να ΗΘΕΛΕ να φορέσει το φόρεμα; Τρελό, το ξέρω. Που ακούστηκε να τον αφήνει να έχει τη δική του ταυτότητα και όλα αυτά;», γράφει ειρωνικά ένας χρήστης. «Με ποιο δικαίωμα κρίνει ο καθένας τη @CharlizeAfrica; Είναι ο γιος της υγιής και ευτυχισμένος; Ναι. Τότε κάντε στην άκρη. Κάνεις τέλεια Elsa, Jackson!», γράφει ένας άλλος.

Μπράβο στη Charlize Theron και μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους γονείς εκεί έξω.