Τατουάζ στη μασχάλη: Η νέα τάση που έχει κερδίσει τα κοινωνικά δίκτυα και όσα πρέπει να ξέρετε γι' αυτή

Τατουάζ στη μασχάλη: Η νέα τάση που έχει κερδίσει τα κοινωνικά δίκτυα και όσα πρέπει να ξέρετε γι' αυτή

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, τα τατουάζ στη μασχάλη έχουν αρχίσει τον τελευταίο καιρό να καταλαμβάνουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Από λουλούδια «χτυπημένα» με τεχνοτροπία νερομπογιάς μέχρι γεωμετρικά σχέδια, ο κόσμος επιλέγει το σημείο της μασχάλης για να αποτυπώσει την εικόνα της αρεσκείας του.

Ο Βρετανός tattoo artist Kevin Paul, στη λίστα πελατών του οποίου βρίσκει κανείς ονόματα όπως αυτά του Harry Styles και του Ed Sheeran, μίλησε στη HuffPost UK για τη νέα τάση και απάντησε σε μερικές από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις για αυτή.

Αν κάποιος κάνει τατουάζ στη μασχάλη, μπορεί να συνεχίσει να την ξυρίζει;

«Ναι, μπορεί να την ξυρίζει κανονικά».

Πόσο επίπονο είναι το τατουάζ σε αυτό το σημείο;

«Οι μασχάλες είναι ένα από τα πιο επίπονα σημεία, καθώς τις διαπερνούν πολλά νεύρα».

Μέχρι σήμερα σου έχουν ζητήσει τατουάζ στη μασχάλη περισσότερες γυναίκες ή άντρες;

«Προσωπικά, έχω περισσότερους άντρες πελάτες που επιλέγουν τα τατουάζ στη μασχάλη, αλλά έχουν αρχίσει και γίνονται αρκετά δημοφιλή (και στις γυναίκες)».

Τα τατουάζ στη μασχάλη χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα σε σχέση με τα υπόλοιπα;

«Πιστεύω πως η μετέπειτα φροντίδα των τατουάζ στη μασχάλη είναι η πιο εύκολη, καθώς τα περισσότερα από αυτά επουλώνονται μέσα σε λίγες μέρες».

Αν ένα τατουάζ στη μασχάλη είναι μέσα στους μελλοντικούς στόχους σας (και αντέχετε τον πόνο), ορίστε μερικές ιδέες από το Pinterest και το Instagram για να αντλήσετε έμπνευση.