Κρήτη: Σύλληψη δύο ανδρών που εξέδιδαν τη 17χρονη κοπέλα του ενός σε Ηράκλειο και Χανιά

Κρήτη: Σύλληψη δύο ανδρών που εξέδιδαν τη 17χρονη κοπέλα του ενός σε Ηράκλειο και Χανιά
Sooc

Έναν 30χρονο Χανιώτη και έναν 31χρονο Μαροκινό οι οποίοι εξέδιδαν τη 17χρονη κοπέλα του πρώτου σε «πελάτες» σε Χανιά και Ηράκλειο, συνέλαβε την Τετάρτη η αστυνομία, σε μια υπόθεση που κάνει τον γύρο των τοπικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost, η 17χρονη είχε ερωτευτεί τον 30χρονο και συνάψει σχέση μαζί του πριν από μήνες- ωστόσο ο 30χρονος και ο 31χρονος Μαροκινός άρχισαν να την εκδίδουν. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του zarpanews, είχαν μετατρέψει σε παράνομο οίκο ανοχής αγροικία σε χωριό του Δήμου Κισσάμου. Εκεί, αφού εισέπρατταν χρήματα από αλλοδαπούς άνδρες, ανάγκαζαν τη 17χρονη σε ερωτικές συνευρέσεις μαζί τους.

Επίσης, σύμφωνα με το cretapost, ο ένας έβρισκε «πελάτες» στον Κίσσαμο Χανίων και στο Ηράκλειο και ο δεύτερος την οδηγούσε σε αυτούς έναντι χρηματικού ποσού. Η αρχή έγινε το 2016, με τους δύο άνδρες να την εκδίδουν περιστασιακά στο Ηράκλειο ενώ από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο την εξέδιδαν κατ’ επανάληψη στα Χανιά.

Εν τέλει η 17χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου και τους κατήγγειλε, με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους, Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της σωματεμπορίας

Δημοφιλή