Ένας ανήσυχος πολίτης κατήγγειλε στην αστυνομία την βασίλισσα Ελισάβετ επειδή δεν φορούσε ζώνη

Britain's Queen Elizabeth and Prince Charles are driven to the Palace of Westminster for the State Opening of Parliament in central London, Britain June 21, 2017.   REUTERS/Hannah McKay
Britain's Queen Elizabeth and Prince Charles are driven to the Palace of Westminster for the State Opening of Parliament in central London, Britain June 21, 2017. REUTERS/Hannah McKay

Κάποιος πήρε την αστυνομία για να καταγγείλει ένα επείγον «έγκλημα». Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν φορούσε ζώνη ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τον Κάρολο.

Όπως έγραψε η αστυνομία του West Yorkshire σε tweet στον λογαριασμό της, δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν ανήσυχο πολίτη ο οποίος ήθελε να αναφέρει ότι η βασίλισσα δεν φορούσε ζώνη.

Βέβαια, όπως ανέφερε και η ίδια η αστυνομία, το περιστατικό αυτό δεν ήταν και τόσο επείγον, ώστε να καλέσει κανείς την άμεσο δράση.

Όπως αναφέρει η Independent, η βασιλική οικογένεια δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός, αλλά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας: «Η Βασίλισσα προσέχει ώστε να εξασφαλίσει πως όλες οι δραστηριότητές της που είναι στην διακριτική της ευχέρεια γίνονται αυστηρά σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος φοράει ζώνη.