Κάποιος να μαζέψει τον Johnny Depp, ο οποίος κάνει αστεία με την δολοφονία του Trump

GLASTONBURY, ENGLAND - JUNE 22:  Johnny Depp arrives for a showing of his film The Libertine as he attends on day 1 of the Glastonbury Festival 2017 at Worthy Farm, Pilton on June 22, 2017 in Glastonbury, England.  (Photo by Samir Hussein/Redferns)
GLASTONBURY, ENGLAND - JUNE 22: Johnny Depp arrives for a showing of his film The Libertine as he attends on day 1 of the Glastonbury Festival 2017 at Worthy Farm, Pilton on June 22, 2017 in Glastonbury, England. (Photo by Samir Hussein/Redferns)

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε την εντύπωση ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Johnny Depp και κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι και η τελευταία.

Το τελευταίο του επίτευγμα ήταν ένα αστείο που έκανε εις βάρος του Donald Trump, ενώ βρισκόταν στο Glastonbury στην εκδήλωση Cinemageddon για να μιλήσει για τη νέα του ταινία «The Libertine».

«Θεωρώ ότι χρειάζεται βοήθεια», είπε ο Depp για τον πρόεδρο της Αμερικής. «Υπάρχουν πολλά υπέροχα σκοτεινά, πολύ σκοτεινά μέρη που μπορεί να πάει.»

«Μπορείτε να φέρετε τον Trump εδώ;», ρώτησε απευθυνόμενος προς το κοινό πριν από την προβολή της τελευταίας του ταινίας. Το κοινό ξέσπασε σε αποδοκιμασίες και πρόσθεσε:

«Είναι απλά μία ερώτηση. Δεν υπονοώ κάτι. Παρεμπιπτόντως, αυτό θα γραφτεί στα μέσα και θα είναι τραγικό, αλλά μου αρέσει που παίρνετε μέρος σε αυτό.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε τον Πρόεδρο;»

Ενώ στην συνέχεια, στην προσπάθειά του να μαζέψει κάπως τα λεγόμενά του είπε:

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν είμαι ηθοποιός. Πληρώνομαι για να λέω ψέματα αλλά έχει περάσει καιρός.»