Της έστειλε φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων και εκείνη την έστειλε στη μητέρα του με το...κατάλληλο σχόλιο

Της έστειλε φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων και εκείνη την έστειλε στη μητέρα του με το...κατάλληλο σχόλιο
facebook/rebecca mcgregor

Κάποιοι άνδρες φαίνεται πως έχουν την εντύπωση ότι στις γυναίκες αρέσει να λαμβάνουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται τα πέη τους. Η αλήθεια όμως είναι πως σε γενικές γραμμές αυτό δεν είναι κάτι που οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα.

Εκτός όμως του ότι γενικά οι άνδρες δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν, φαίνεται ότι υπάρχουν και αυτοί που δεν παίρνουν από λόγια και συνεχίζουν να στέλνουν φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Σε αυτή τη θέση βρέθηκε και η φωτογράφος εσωρούχων, Rebecca McGregor η οποία αναγκάστηκε, προφανώς αγανακτισμένη, να γράψει στο Instagram «Δεν ζητώ και δεν στέλνω γυμνά».

Επειδή όμως όπως εξηγήσαμε κάποιοι άνδρες δεν παίρνουν από λόγια, ένα χρήστης του Snapchat, ο Greg, ΄έστειλε στην McGregor μια γυμνή φωτογραφία.

Η McGregor λοιπόν δεν προσπάθησε να τον συνετίσει με λόγια και είπε να περάσει στις πράξεις. Τράβηξε λοιπόν ένα screenshot και έστειλε την ακατάλληλου περιεχομένου φωτογραφία του Greg στη μητέρα του την οποία βρήκε μέσω Facebook.

«Νομίζω πως πρέπει να κάνετε μια κουβέντα με τον γιο σας για το πώς να προσεγγίζει τις γυναίκες» της έγραψε η McGregor.

Ανέβασε μάλιστα και τη φωτογραφία στη δική της σελίδα στο Facebook- με τις σχετικές διευκρινίσεις για το τι έκανε με αυτή- και η ανάρτησή της κέρδισε το ενδιαφέρον πάρα πολλών χρηστών- περισσότερα από 4.000 likes, περίπου 1.200 κοινοποιήσεις και περισσότερα από 1.000 σχόλια!

Στη συνέχεια δε η ΜcGregor ανάρτησε στο Facebook άλλες δύο φωτογραφίες, με...δείγματα των φωτογραφιών που λαμβάνει.

Όπως εξηγεί, είναι ενεργή στα social media για να προωθεί τη δουλειά της και όχι για να της στέλνουν άνδρες στο messenger φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων και προειδοποιεί πως αυτή είναι η συνέπεια όταν σέβονται την ρητά εκφρασμένη επιθυμία της.