Ό,τι κι αν κάνετε, μην αγγίξετε ποτέ το σκυλί της Jennifer Lawrence. Αλλά ποτέ

Ό,τι κι αν κάνετε, μην αγγίξετε ποτέ το σκυλί της Jennifer Lawrence. Αλλά ποτέ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ, για κανένα λόγο, αυτό είναι να προσπαθήσετε να αγγίξετε το σκυλί της Jennifer Lawrence.

Κάτι που έμαθε με όχι και τόσο όμορφο τρόπο ένας ρεπόρτερ του TMZ, όταν πλησίασε την ηθοποιό έξω από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ενώ το αξιολάτρευτο σκυλάκι της, η Pippi Lawrence-Stocking, περπατούσε δίπλα της. Ναι, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του σκύλου.

Η Lawrence, κρύβοντας το πρόσωπό της με ένα πλατύ καπέλο, έκανε εμφανές πως δεν είχε καμία διάθεση να συναναστραφεί με κόσμο, πόσο μάλλον με τους παπαράτσι. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως το ιδιωτικό της αεροπλάνο είχε μόλις εκτελέσει επείγουσα προσγείωση λόγω βλάβης της μηχανής, καθυστερώντας έτσι το ταξίδι της. Έτσι, η Lawrence προσπέρασε γρήγορα και με σκυφτό κεφάλι τους παπαράτσι, κατευθυνόμενη προς το αυτοκίνητό της. Ο ρεπόρτερ του TMZ όμως, βλέποντας το χαριτωμένο σκυλί, πλησίασε προς το μέρος του και του πρότεινε την παλάμη του για να τη μυρίσει.

Τότε, η Lawrence έκανε αναστροφή, έσκυψε, πήρε το σκυλί στην αγκαλιά της και μουρμούρισε στον ρεπόρτερ «Μην αγγίζεις το σκυλί μου, γ@μημένε άχρηστε» («Don't touch my dog, you f*cking loser», ήταν τα ακριβή της λόγια).

Σκληρό; Ίσως. Αλλά η Lawrence έχει δηλώσει ξεκάθαρα στο παρελθόν πως είναι «εντελώς τρελή» με το σκυλί της.

Μιλώντας για την Pipi στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers» τον περασμένο Δεκέμβριο, η Lawrence είχε πει στον παρουσιαστή: «Αν δεν είσαι τρελός (για τον σκύλο σου), δεν ξέρω αν έχουμε να πούμε κάτι άλλο».

«Αν μπεις στο σπίτι μου, θα δεις πως έχω έναν πίνακα της Pipi πάνω από το τζάκι μου», πρόσθεσε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης.