ΔΙΕΘΝΕΣ
30/06/2017 06:20 EEST | Updated 30/06/2017 06:20 EEST

Ισόβια σε παιδόφιλο στο Τέξας που έστηνε καρτέρι σε παιδικές χαρές. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν να έρχεται σε επαφή με λαχανικά

side view of a white tranporter, isolated on white
deepblue4you via Getty Images
side view of a white tranporter, isolated on white

Σε ισόβια καταδικάστηκε 56χρονος άνδρας στο Τέξας που περιπλανιόταν με βαν κοντά σε παιδικές χαρές, έχοντας μαζί του σεξουαλικά βοηθήματα, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, αλλά και σχοινιά και μονωτική ταινία.

Ο Τσαρλς Ρόμπερτ Ρανσιέρ συνελήφθη υπό την επήρεια μέθης σε έναν χώρο στάθμευσης κοντά σε παιδική χαρά στην πόλη του Τέξας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητό του κεριά, λιπαντικές ουσίες, βιάγκρα, παιδικά μαγιό και ρούχα, καθώς και μπαλόνια, κούκλες μπάρμπι και άλλα παιχνίδια.

Αυτό που ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό ήταν το γεγονός ότι στο όχημα εντοπίστηκαν σχοινί και μονωτική ταινία, στοιχεία που υποδείκνυαν ότι ο άνδρας είχε σκοπό να απαγάγει και να κακοποιήσει μικρά παιδιά. Ερωτηματικά προκαλεί και η ύπαρξη ενός φορητού ψυγείου γεμάτο με αγγούρια μέσα στο βαν.

Ο Ρανσιέρ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε 15τη φυλάκιση για επίθεση κατά αστυνομικού και άλλες παραβάσεις. Το 2012, είχε βρεθεί γυμνός να έρχεται σε επαφή με διάφορα λαχανικά και είχε συλληφθεί.