Δέκα παιχνίδια για το κινητό, για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας στον καύσωνα

Δέκα παιχνίδια για το κινητό, για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας στον καύσωνα
http://blogtoscano.altervista.org/sm.jpg
http://blogtoscano.altervista.org/sm.jpg
franckreporter via Getty Images

Είτε είστε από τους τυχερούς που έχουν φύγει από την πόλη, είτε από αυτούς που έχουν παραμείνει εντός των τειχών, το πιθανότερο είναι ότι, με αυτόν τον καύσωνα, θα το σκέφτεστε και για να κάνετε την παραμικρή κίνηση από τον καναπέ, την ξαπλώστρα, το κρεβάτι, την πολυθρόνα κτλ. Οπότε, είναι μια καλή ευκαιρία για gaming- και ειδικά στο κινητό ή το tablet, για να μην σηκώνεστε/ κουνιέστε και πολύ.

Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε κάποια παιχνίδια για Android, για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας- τα οποία μπορεί να θέλουν περισσότερη ή λιγότερη σκέψη.

Neuroshima Hex: Μεταφορά στο κινητό ενός κορυφαίου επιτραπέζιου στρατηγικής. Εύκολο να το μάθετε, δύσκολο να το «κατακτήσετε»!

Kung Fury: Street Rage: Η μικρού μήκους σούπερ-καλτ ταινία του 2015 έγινε beat'em'up παιχνίδι, στα πρότυπα του παλαιού Double Dragon. Αποστολή σας να νικήσετε τους Ναζί με όπλο σας το Κουνγκ-Φου.

Out There: Είστε ένας ναυαγός του διαστήματος, και αποστολή σας είναι να επιβιώσετε και να επιστρέψετε στην πατρίδα.

Pandemic: Άλλο ένα επιτραπέζιο που έχει μεταφερθεί επί της οθόνης του κινητού: Αποστολή σας να σταματήσετε την εξάπλωση των επιδημιών και να σώσετε τον κόσμο.

Warhammer 40,000: Regicide: Αυτό που συμβαίνει όταν συνδυάσεις ένα κλασικό παιχνίδι σαν το σκάκι με τον βίαιο, επικό κόσμο του Warhammer 40.000.

Space Hulk: Άλλος ένας Warhammer 40.000 τίτλος. Οδηγήστε τους Space Marines σας στη νίκη ενάντια στους φρικιαστικούς εξωγήινους Tyranids στους κλειστοφοβικούς διαδρόμους ενός αρχαίου διαστημοπλοίου.

Sonic the Hedgehog: Ο υπερηχητικός σκαντζόχοιρος- σήμα κατατεθέν της Sega επέστρεψε!

Double Dragon Trilogy: : Και μια και το αναφέραμε νωρίτερα, άλλο ένα retro beat'em'up έπος, από τη μακρινή εποχή των arcade των προηγούμενων δεκαετιών.

Lone Wolf Saga: Για τους φίλους των πάλαι ποτέ «βιβλιοπαιχνιδιών», εδώ θα βρείτε σε ψηφιακή μορφή το καλύτερο όλων- τη σειρά του «Μοναχικού Λύκου» (όπως είχαν μεταφραστεί κάποτε στα ελληνικά) του Joe Dever.

Broken Sword: Ανακαλύψτε τα μυστικά των Ναϊτών Ιπποτών σε ένα από τα καλύτερα adventures που βγήκαν ποτέ- το οποίο βρήκε τον δρόμο του από τα PC στα κινητά και παραμένει το ίδιο γοητευτικό.

Δημοφιλή