Η Emily Ratajkowski ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί της γιατί είναι πολύ σέξι

CANNES, FRANCE - MAY 18:  Model Emily Ratajkowski attends the 'Loveless (Nelyubov)' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 18, 2017 in Cannes, France.  (Photo by Gisela Schober/Getty Images)
CANNES, FRANCE - MAY 18: Model Emily Ratajkowski attends the 'Loveless (Nelyubov)' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 18, 2017 in Cannes, France. (Photo by Gisela Schober/Getty Images)

Η Emily Ratajkowski είναι μία γυναίκα που νιώθει πολύ άνετα τόσο με το σώμα της, όσο και με την σεξουαλικότητά της. Και γι' αυτό πληρώνει το τίμημα!

Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο Harper's Bazaar Australia μίλησε για τον τρόπο που χρησιμοποιεί την σεξουαλικότητά της για να στείλει στον κόσμο το δικό της μήνυμα και να προωθήσει τον φεμινισμό, καθώς και την αντίληψή της ότι τα δύο αυτά στοιχεία μπορούν να συνυπάρχουν.

«Υπάρχει κάτι που συμβαίνει σε εμένα: “Α, είναι πολύ σέξι”», αναφέρει η Ratajkowski. Είναι σαν κάτι κατά των γυναικών, το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί μου επειδή το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο. Τι κακό έχει το στήθος μου; Είναι ένα όμορφο γυναικείο πράγμα που πρέπει να το θαυμάζεις. Ποιος νοιάζεται; Μπορεί να είναι υπέροχο [το στήθος] μεγάλο, μπορεί να είναι υπέροχο και μικρό. Γιατί είναι αυτό θέμα;», είπε το μοντέλο και ηθοποιός.

La Sirena

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η Emily Ratajkowski είναι γνωστή για τις σέξι πόζες της στα social media, αλλά παραδέχεται ότι έχει δεχτεί πολλή κριτική στο διαδίκτυο για αυτές τις σέξι αναρτήσεις της.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αντιδράσεις γιατί θεωρώ ότι τονίζει το μήνυμα που θέλω να περάσω», πρόσθεσε.