Γιόβιτς case: Η Μπάγερν, η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός

Γιόβιτς case: Η Μπάγερν, η Μακάμπι και ο Ολυμπιακός
Contra

Ο «μίστερ 19 ασίστ», επίδοση-ρεκόρ από τη σεζον 2015-16 σε ματς (κοιτάξτε σύμπτωση… ή μήπως όχι) του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως ένα από τα wannabe πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Η σεζόν του πάντως δεν ήταν καλύτερη από την περσινή έχοντας να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμού με την πολύπαθη μέση του. Ο δαιμόνιος ατζέντης του Αλεξάντερ Ράσκοβιτς (ατζέντης μεταξύ άλλων και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς) φρόντισε τέλη Μαρτίου να τον «βγάλει στον αφρό» παρουσιάζοντας κατ’ αρχήν επαφή και στη συνέχεια συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα μέσω δημοσιευμάτων στη Σερβία.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο παίκτης πήγε στη Βαρκελώνη για εξετάσεις αλλά έφυγε με τον στυλό στο… χέρι και δίχως να χαλάσει ούτε στάλα από τη μελάνη…

Ξαφνικά προς το τέλος της σεζόν και ενώ ο Ερυθρός Αστέρας (με τον οποίο ο παίκτης είχε συμβόλαιο και γα τη νέα χρονιά) έψαχνε να βρει χρήματα ο Γιόβιτς φέρεται υποψήφιος για ουκ ολίγες ομάδες. Πρώτη και καλύτερη η Μπάγερν Μονάχου του προπονητή του και στην Εθνική Σερβίας Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς! Αμέσως εμφανίζονται και άλλες προτάσεις.

Ο Γιόβιτς συμφωνεί με τη Μπάγερν από τα μέσα Ιουνίου αλλά εκμεταλλεύεται όρο στη συμφωνία να ψάξει να βρει ομάδα της Ευρωλίγκα. Προτάθηκε σε ουκ ολίγες και δύο εξ αυτών, μέσα σε άκρα μυστικότητα, τον πήραν για εξετάσεις φοβούμενοι το πρόβλημα στη μέση του. Και κατά πως φαίνεται (αφού δεν συμφώνησε με καμία από αυτές τις ομάδες) οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν. Οι ομάδες αυτές ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ (που τον… ήθελε από την περσινή σεζόν) και ο Ολυμπιακός που την περασμένη Παρασκευή διέψευδε δημοσιεύματα που αφορούσαν σε ενδιαφέρον/συμφωνία, αλλά δύο μέρες αργότερα τον έφερνε στα μέρη μας για εξετάσεις...

ΠΗΓΗ: Contra

Δημοφιλή