ΗΠΑ: «Κάρφωσε» αυτοκίνητο με φιάλες προπανίου στο σπίτι της πρώην του

ΗΠΑ: «Κάρφωσε» αυτοκίνητο με φιάλες προπανίου στο σπίτι της πρώην του
WPTV

Πέντε άτομα στο Φορτ Πιρς της Φλόριντα (ΗΠΑ) γλίτωσαν από θαύμα την Τρίτη, όταν ένας άνδρας «κάρφωσε» σκόπιμα ένα αυτοκίνητο γεμάτο με φιάλες προπανίου σε κτίριο με διαμερίσματα στο Φορτ Πιρς, με αποτέλεσμα έκρηξη που προκάλεσε τον θάνατό του, ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Νεκρός είναι ο Καρλ Φίλμπερτ, 31 ετών, και, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του NBC News, κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε- ωστόσο το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες όταν τουλάχιστον μία από τις φιάλες από τις τέσσερις συνολικά που ήταν στο όχημα εξερράγη. Η πρόσκρουση δεν γκρέμισε τον τοίχο, και τα πέντε άτομα που ήταν μέσα στο διαμέρισμα- περιλαμβανομένου ενός τρίχρονου παιδιού- έφυγαν από πίσω. Σημειώνεται πως το παιδί δεν ήταν του Φίλμπερτ.

Σύμφωνα με το WPTV, η ενέργεια αυτή είχε αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αφήσουν τα σπίτια τους 18 άτομα. Ο 31χρονος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε ως στόχο μια γυναίκα σε ένα από τα διαμερίσματα στο ισόγειο, με την οποία είχε παλαιότερα σχέση.

Η αστυνομία θεωρεί πως ο Φίλμπερτ και η γυναίκα (μητέρα του τρίχρονου παιδιού) μάλωσαν το πρωί της Τρίτης όταν αυτός εμφανίστηκε στο σπίτι της και είδε κάτι που δεν του άρεσε. Μερικές ώρες μετά, πραγματοποίησε την επίθεση.

Όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, ο Φίλμπερτ είχε προβληματικό ιστορικό με τη γυναίκα. Ο ίδιος ζούσε σε μοτέλ στο Φορτ Πιρς και δούλευε σε τοπικό μανάβικο.

Δημοφιλή