Τι απαντά ο Μπογδάνος για την «καθ' υπόδειξιν» απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ

Τι απαντά ο Μπογδάνος για την «καθ' υπόδειξιν» απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ
Constantinos Bogdanos/Facebook

Απάντηση για τους λόγους και τις συνθήκες της «καθ' υπόδειξιν» (όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος) απόλυσής του από τον ΣΚΑΪ, δίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του στο Facebook.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ'υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.

Ραντεβού στα ειδησάδικα!

Δημοφιλή