ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/07/2017 19:33 EEST | Updated 09/07/2017 19:33 EEST

«Πάγωσαν» στον γύρο Γαλλίας με το σοκαριστικό ατύχημα ποδηλάτη

Chris Graythen via Getty Images
CHAMBERY, FRANCE - JULY 09: Richie Porte of Australia riding for BMC Racing Team is attended to by medical staff after crashing during stage 9 of the 2017 Le Tour de France, a 181.5km stage from Nantua to Chambéry on July 9, 2017 in Chambery, France. (Photo by Chris Graythen/Getty Images)

Τα όνειρα του Αυστραλού ποδηλάτη, Ρίτσι Πόρτε, για την πρώτη θέση στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας έσβησαν μετά την σοκαριστική πτώση που είχε, η οποία μάλιστα τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Σε μια απότομη στροφή σε κατηφόρα και έχοντας αναπτύξει ταχύτητα που έφτανε τα 70 χλμ./ώρα, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και έπεσε, παρασύροντας και τον άτυχο Νταν Μάρτιν που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.

Ο Πόρτε πάντως γλίτωσε τα χειρότερα, αφού το ποδήλατό του θα μπορούσε να είχε πέσει στο γκρεμό που βρισκόταν αριστερά του.

Αρχικά το ατύχημά του "πάγωσε" συναθλητές και διοργανωτές μιας και ο Πόρτε γδάρθηκε άσχημα και γέμισε με αίματα, όμως αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, φόρεσε ειδικό κολάρο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Πηγή: Contra.gr