Naomi Campbell, Kate Moss και Steve McQueen εντάσσονται στην ομάδα της βρετανικής Vogue

Naomi Campbell, Kate Moss και Steve McQueen εντάσσονται στην ομάδα της βρετανικής Vogue
british vogue

Τα super models, Naomi Campbell και Kate Moss και ο σκηνοθέτης, Steve McQueen θα είναι οι νέοι συντάκτες – συνεργάτες της βρετανικής Vogue, του εμβληματικού περιοδικού μόδας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος» και οι superstars της πασαρέλας θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τα μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού από τον Αύγουστο.

Ο νέος διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Edward Enninful ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram σημειώνοντας ότι οι Naomi Campbell και Kate Moss ασκούν μεγάλη επιρροή στο στυλ σε διεθνές επίπεδο και ότι το αντίκτυπό τους στη σύγχρονη κουλτούρα είναι τεράστιο.

Για τον Steve McQueen είπε ότι είναι ένας βραβευμένος σκηνοθέτης και καλλιτέχνης, κάτοχος του βραβείου Turner που απονέμεται σε εκπροσώπους των εικαστικών τεχνών και ότι θα συνεισφέρει στην εμβάθυνση των θεμάτων τέχνης.

Ο Edward Enninful αποκάλυψε ακόμη ότι το πρώην μοντέλο από την Ουαλία και πρώην διευθύντρια δημιουργικού του περιοδικού Grace Coddington επιστρέφει στη βρετανική Vogue.

«Η σχέση της Grace με τη Vogue ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Έχει γίνει συνώνυμη με τον τίτλο και είναι αγαπητή τόσο στη Βρετανία όσο και παγκοσμίως» ανέφερε. «Ανυπομονώ πολύ να συνεργαστώ με τους φίλους και τους συναδέλφους για τις ιδέες τους για τα επερχόμενα θέματα» πρόσθεσε.

Η Kate Moss συνεργάζεται με τη βρετανική Vogue ως συντάκτρια μόδας από το 2013, αλλά η Campbell και ο McQueen είναι εντελώς νέες αφίξεις.

Ο Enninful αναλαμβάνει τα ηνία του περιοδικού «Vogue» τον Αύγουστο μετά την αναχώρηση της Alexandra Shulman τον Ιανουάριο.

Η μεταβατική περίοδος στη βρετανική Vogue δεν είναι ομαλή από τότε που η Alexandra Shulman ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Η Lucinda Chambers, διευθύντρια μόδας του περιοδικού τα τελευταία 25 χρόνια, ήταν πιθανώς η πιο εντυπωσιακή έξοδος μέχρι στιγμής.

Σε συνέντευξή της στο Vestoj παραδέχτηκε ότι δεν έχει διαβάσει το Vogue εδώ και χρόνια, περιγράφοντας τα ρούχα που παρουσιάζει «άσχετα για τους περισσότερους ανθρώπους – τόσο παράλογα ακριβά».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)