Επίσημο: Παίκτης της Μίλαν ο Μπονούτσι

Επίσημο: Παίκτης της Μίλαν ο Μπονούτσι
Sport24

H MΜίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (πιθανότατα) θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει για πέντε χρόνια.

Ο 30άχρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός, ο καλύτερος στόπερ ίσως στον πλανήτη, θα παίρνει 8.000.000 ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες! Αν αυτό ισχύει, ξεπερνά τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Γιουβέντους (7.500.000 ευρώ) και γίνεται ο πιο ακριβοπληρομένος στη Serie A.

Θα έχει μάλιστα μέχρι και 2.000.000 ευρώ bonus το χρόνο, άρα μπορεί να φτάσουν και τα 10.000.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του. Όπως και να έχει πάντως, τα 6.500.000 ευρώ το χρόνο είναι δεδομένα.

Η Γιουβέντους τον πούλησε 40.000.000 ευρώ, με τα bonus να είναι 2.000.000 ευρώ. Πρόκειται φυσικά για πολύ καλό deal για τους Μιλανέζους, αλλά είναι πολλοί αυτοί που έχουν βιαστεί να βγάλουν συμπεράσματα.

Ο Μπονούτσι είχε έρθει σε ρήξη με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι σχέσεις τους ήταν κακές, γενικά είχαν γίνει πολλά στα αποδυτήρια! Και ο Ντάνι Άλβες γι'αυτό ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του, ενώ είναι δεδομένο πως ο Μπονούτσι δεν γινόταν να μείνει στην ομάδα.

Επίσης, ο μικρός του γιος είχε περάσει πρόσφατα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, για αυτόν τον σοβαρό λόγο, τον πιο σοβαρό από όλους, η οικογένειά του δεν ήθελε να φύγει απ'την Ιταλία.

Η Γιουβέντους γι'αυτό και απέρριψε προτάσεις πολύ μεγαλύτερες της Μίλαν απ'την Αγγλία, θα μπορούσε εύκολα να έχει πουληθεί με 60.000.000 ευρώ ή 70.000.000 ευρώ, αλλά η οικογένειά του είναι πάνω απ'όλα και αυτό η "Γιούβε" το σεβάστηκε.

Η επιλογή του Μπονούτσι ήταν ξεκάθαρα η Μίλαν, αν πήγαινε στην Ίντερ θα τον χαρακτήριζαν πολύ μεγαλύτερο προδότη απ'οτι κάνουν τώρα κάποιοι που εν σκέφτονται καθαρά, κάποιοι δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται (κι ας είχε ξεκινήσει την καριέρα του απ'την Ίντερ).

Υπογραφή αύριο ή στην Κίνα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπονούτσι θα περάσει ιατρικά μαζί με τον Λούκας Μπίγλια το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία θα υπογράψουν. Η Μίλαν πάντως στην ανακοίνωση αναφέρει πως θα περάσει ιατρικά "τις επόμενες ημέρες",. έτσι δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν στην Κίνα!

Η υπόλοιπη αποστολή έφυγε το πρωί για την Κίνα, όπου η Μίλαν θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τις Ντόρτμουντ (18/7) και Μπάγερν (22/7).

ΠΗΓΗ: Sport24

Δημοφιλή