Οι φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Game of Thrones αποκάλυψαν την επιστροφή ενός σημαντικού χαρακτήρα

Cast member Sophie Turner poses at a premiere for season 7 of the television series
Cast member Sophie Turner poses at a premiere for season 7 of the television series

Σχεδόν τρεις μέρες έμειναν για την επιστροφή του Game of Thrones στη ζωή μας, την Τετάρτη που μας πέρασε όμως η έβδομη σεζόν της σειράς έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Los Angeles, παρουσία των περισσότερων πρωταγωνιστών του GoT, οι οποίοι και φάνηκε να το διασκεδάζουν -γιατί ποιος ξέρει πόσα ψωμιά έχουν ακόμη στη σειρά.

Μια εμφάνιση όμως ξεχώρισε περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Θυμάται κανείς αυτόν τον τύπο;

Ναι, καλά καταλάβατε, σταμάτησε επιτέλους το κουπί.

Αφού μπήκε σε μια βάρκα και έβαλε πλώρη για το άγνωστο στην τρίτη σεζόν του GoT, ο Gendry, ή μάλλον ο Joe Dempsie, o ηθοποιός που υποδύεται τον μπάσταρδο γιο του Robert Baratheon και φίλο και σωτήρα της Arya Stark, έκανε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί (μπλε, για την ακρίβεια, για να ταιριάζει στον χειμώνα που έρχεται) της πρεμιέρας του νέου κύκλου.

Οι φαν του Game of Thrones περίμεναν την επιστροφή του Gendry σε κάθε νέα σεζόν της σειράς έκτοτε, αλλά αδίκως. Η παρουσία του στη πρεμιέρα του LA όμως, επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν το χαρακτήρα να κάνει το δυναμικό comeback του στον 7ο κύκλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το υπόλοιπο καστ του GoT στην πρεμιέρα της νέας σεζόν. Δείτε τους να χαμογελούν τώρα, γιατί από την Κυριακή και έπειτα θα τους κοπεί η χαρά.

GoT S07 premiere