Οι θαυμαστές της Beyonce δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί με τα ονόματα των διδύμων και κατέφυγαν σε απίστευτες θεωρίες

Οι θαυμαστές της Beyonce δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει με τα ονόματα των διδύμων και κατέφυγαν σε απίστευτες θεωρίες

H Beyonce, όπως φυσικά όσοι έχετε ανοίξει το Facebook, έστω για τρία λεπτά τα δύο τελευταία 24ωρα, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να κρατά τα δύο μόλις ενός μηνός δίδυμα μωράκια της ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τα ονόματα αυτών. Ναι μιλάμε για τη γνωστή φωτογραφία – συνέχεια προφανώς αυτής όπου εμφανίζεται έγκυος στα δίδυμα- όπου η διάσημη τραγουδίστρια μοιάζει να είναι «στεφανωμένη» από άνθη ενώ είναι στοιχειωδώς καλυμμένη από ένα ύφασμα επίσης floral, φορά ένα τούλι στο κεφάλι κλπ κλπ.

Η ανακοίνωση όμως των ονομάτων των διδύμων φαίνεται πως προκάλεσε σύγχυση στους θαυμαστές της ενώ επανέφερε στη δημοσιότητα, μια πιο παλιά «θεωρία συνωμοσίας» για το επίθετο των παιδιών της, όπως σχολιάζουν κάποια μέσα ενημέρωσης.

Στα δύο μωρά δόθηκαν τα ονόματα Sir Carter και Rumi, όπως γράφει η ίδια η τραγουδίστρια...και από το σημείο αυτό αρχίζουν τα προβλήματα.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Το πρώτο πρόβλημα ήταν το φύλο των παιδιών. Το Sir Carter είναι ένα ξεκάθαρα ανδρικό όνομα. Κάποια μέσα όμως έγραψαν πως οι γονείς Beyonce και Jay-Z, εμπνεύστηκαν το όνομα από το Πέρση ποιητή, θεολόγο και φιλόσοφο του 13ου αιώνα Jalāl ad-Dīn Muhammad Rūmī. Έτσι κάποιοι υπέθεσαν πως και τα δύο παιδιά ήταν αγόρια.

Ο δεύτερος προβληματισμός έχει να κάνει με μια παλιά, όπως αναφέρεται σε κάποια MME, θεωρία συνωμοσίας. Αυτή ξεκινά το 2008 οπότε και παντρεύτηκε το ζευγάρι και πολλοί υποστήριζαν πως ο Jay-Z – που το πραγματικό του όνομα είναι Shawn Carter- πήρε το επίθετο της γυναίκας του, που είναι Knowles, αντί να γίνει το αντίθετο.

Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, επειδή η οικογένεια της Beyonce δεν είχαν κάνει αγόρια αλλά ήθελαν να συνεχιστεί το επώνυμο της οικογένειας σκέφτηκαν πως αυτό μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της οικογένειαςBeyonce. Η θεωρία αυτή λοιπόν επιβεβαιώνεται τώρα, κατά κάποιους θαυμαστές της τραγουδίστριας, αφού δεδομένου ότι το ένα μωρό ονομάζεται Sir Cartrer και μάλλον είναι απίθανο να έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο (Sir Carter Carter) τότε το πιο πιθανό είναι το επώνυμό του να είναι Knowles και ο μικρός γιος του Jay-Z να πήρε το επώνυμο του πατέρα ως όνομα.

Η κατάσταση όμως τώρα έγινε ακόμη πιο περίεργη, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον δεύτερο προβληματισμό των θαυμαστών της Beyonce, με μια ανάρτηση της μητέρας της Beyonce. Σε αυτή, διευκρινίζεται εμφανώς πως το δεύτερο παιδί της κόρης της που φέρει το όνομα Rumi είναι κορίτσι. Αναφέρεται σε αυτό όμως ως Rumi Carter, που είναι το επώνυμο το Jay-Z, και στο πρώτο ως Sir Carter. Άρα, αναρωτιούνται οι funs...τι στο καλό συμβαίνει με το επώνυμο σε αυτή την οικογένεια.

Τι να πει κανείς...προβλήματα.

Δημοφιλή