Οδηγός του μετρό στην Ρώμη τρώει στην θέση του και επιταχύνει έχοντας επιβάτρια εγκλωβισμένη στην πόρτα

Οδηγός του μετρό στην Ρώμη τρώει στην θέση του και επιταχύνει έχοντας επιβάτρια εγκλωβισμένη στην πόρτα
YouTube

Σε αργία τέθηκε ένας οδηγός του μετρό στην Ρώμη, μετά από την δημοσίευση βίντεο που τον δείχνει να θέτει συρμό σε λειτουργία, ενώ μια γυναίκα είχε παγιδευτεί στην πόρτα ενός βαγονιού. Ο οδηγός μάλιστα φαίνεται να τρώει ανενόχλητος στην θέση του, χωρίς να αντιλαμβάνεται τις εκκλήσεις των άλλων επιβατών να σταματήσει τον συρμό.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Corriere della Sera» το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας αντιδράσεις. Το θύμα, μια 43χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Λευκορωσία, γλίτωσε ως εκ θαύματος τον θάνατο, μένοντας κολλημένη πάνω στην πόρτα του βαγονιού. Οι άλλοι επιβάτες κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, βοηθώντας την να εισέλθει, ενώ ένας άνδρας καταγγέλλει ότι το χερούλι έκτακτης ανάγκης δεν λειτουργούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι κάτι πήγαινε στραβά μόλις έφτασε στον επόμενο σταθμό. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος από το περιστατικό, ενώ κινδυνεύει να κατηγορηθεί για πρόκληση σωματικών βλαβών. Όσον αφορά την 43χρονη, η ίδια χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις τόσο στο πρόσωπο, όσο και στην λεκάνη.

Δημοφιλή