Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars στον κόσμο βρίσκεται στη Φλόριντα και θα έχει θέα στο διάστημα

Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars στον κόσμο βρίσκεται στη Φλόριντα και θα έχει θέα στο διάστημα
DISNEY

Η Disney επιβεβαίωσε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου Star Wars, στο οποίο οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της επικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας κατά τη διάρκεια της διαμονής θα μπορούν να πάρουν μέρος σε μία συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια και να γίνουν πολίτες του Γαλαξία.

Το ξενοδοχείο θα μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο των ταινιών Star Wars και οι επισκέπτες θα βιώνουν μία μοναδική εμπειρία στο διαγαλαξιακό σύμπαν που εμπνεύστηκε ο Τζορτζ Λούκας.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στο θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy's Edge» στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα, όπως ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο στο φεστιβάλ D23 Expo της Disney, στο 'Αναχαϊμ της Καλιφόρνια.

«Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο», τόνισε ο Μπομπ Σαπέκ, πρόεδρος της Walt Disney Parks & Resorts, σύμφωνα με το Fox News.

«Από το δευτερόλεπτο που θα φτάνετε, θα γίνεστε μέρος μιας ιστορίας Star Wars! Θα γίνεστε αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνετε όλα όσα αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένης και της κατάλληλης ενδυμασίας», διευκρίνισε.

«Μόλις απομακρυνθείτε από τη Γη, θα ανακαλύψετε ένα διαστημόπλοιο με χαρακτήρες, ιστορίες και περιπέτειες που ξεδιπλώνονται γύρω σας. Είναι 100% εμβύθιση και η ιστορία θα αγγίζει κάθε λεπτό της ημέρας σας και θα καταλήγει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που επισκέπτεται το ξενοδοχείο», υπογράμμισε.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο θα είναι ντυμένοι ντρόιντ και εξωγήινοι. Επιπλέον, τα παράθυρα θα έχουν θέα στο διάστημα.

Η Disney δεν ανακοίνωσε πότε θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το ξενοδοχείο Star Wars, αλλά γνωστοποίησε ότι θα ολοκληρωθούν έως το 2019 τα δύο θεματικά πάρκα «Star Wars: Galaxy's Edge» πρώτα στη Disneyland, στο 'Αναχαϊμ στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια στο Walt Disney World Resort, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Τα θεματικά πάρκα της Disney, κατέγραψαν έσοδα ύψους 1,9 δισ. δολαρίων το εξάμηνο που έληξε την 1η Απριλίου 2017.

Η Disney επενδύει σε νέους πόλους έλξης επισκεπτών στα θεματικά πάρκα των ΗΠΑ, καθώς προσπαθεί να μείνει αλώβητη από τον ανταγωνισμό με την Universal Studios.

Τον περασμένο Μάιο εγκαινίασε στο Animal Kingdom Park στο Ορλάντο το θεματικό πάρκο Avatar εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία.