Κρασί από τον πάτο της θάλασσας: Το οινοποιείο που χρησιμοποιεί τον βυθό ως κελάρι

Κρασί από τον πάτο της θάλασσας: Το οινοποιείο που χρησιμοποιεί τον βυθό ως κελάρι
EDIVO VINA

Κρασί από τον πάτο της θάλασσας έχετε πιει ποτέ; Εάν επισκεφτείτε την Κροατία θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κι εσείς.

Αφού ωριμάζει το κρασί πάνω από την επιφάνεια της γης, το οινοποιείο Edivo Vina, στέλνει τα μπουκάλια στον βυθό της θάλασσας για ακόμα 2 χρόνια. Η παλαίωση μέσα στην θάλασσα, σύμφωνα με το οινοποιείο, εξασφαλίζει στο κρασί τις τέλειες φυσικές περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως και την ηρεμία που χρειάζεται να γίνει πιο ποιοτικό.

Εάν θέλετε, το Edivo Vino σας επιτρέπει να βουτήξετε οι ίδιοι και να δείτε τα «κελάρια» που φυλάσσονται τα κρασιά και να διαλέξετε το μπουκάλι που θέλετε να απολαύσετε.