Τα μεγάλα στούντιο έχουν ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο θηλυκός James Bond

Μπορεί οι συζητήσεις γύρω από το ποιος θα αναλάβει τη διαδοχή του Daniel Craig στο ρόλο του James Bond να κράτησαν κοντά ένα χρόνο, μόνο και μόνο για να καταλήξουν στο «ας δώσουμε ένα σκασμό λεφτά στον Craig για να τον ξαναπαίξει» -και ο Craig, όπως όλα δείχνουν, να δέχεται-, οι συζητήσεις όμως για τον νέο, θηλυκό James Bond μόλις ξεκίνησαν και απ' ότι φαίνεται θα κρατήσουν πολύ λιγότερο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο έχουν βρει στην Cara Delevingne την πράκτορα 007 των ονείρων τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μεγάλα στελέχη της MGM έχουν ενθουσιαστεί με την ερμηνεία της Delevingne στο «Valerian and The City of a Thousand Planets» του Luc Besson που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και τη φαντάζονται ήδη στο μυαλό τους ως την πρωταγωνίστρια, σκληρή ηρωίδα της επόμενης ταινίας τους.

Τα αφεντικά της MGM πιστεύουν πως η Cara διαθέτει όλο το πακέτο για έναν τέτοιο ρόλο, ο οποίος περιγράφεται ως «η θηλυκή εκδοχή του James Bond». Είναι, δηλαδή, μια εντυπωσιακή γυναίκα, έχοντας διαγράψει λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ από μικρή ηλικία, και μια αναγνωρισμένη, πλέον, ηθοποιός, έχοντας παίξει ήδη σε ταινίες όπως το «Paper Planes», το «Suicide Squad» και το «Pan».

Μια πηγή μέσα από το στούντιο είπε στη Mirror: «Η Cara περνά την καλύτερη εποχή της. Είχε μια απίστευτη πορεία στο μόντελινγκ από νωρίς και το πέρασμά της στην υποκριτική είναι μέχρι στιγμής εκπληκτικό. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, της προσδίδουν πραγματικά ένα μοναδικό στυλ. Η MGM προτιμά να επιλέγει γυναίκες ηθοποιούς ακριβώς λίγο πριν γίνουν διάσημες και να τις ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

«Η Cara τσεκάρει πολλά κουτάκια», πρόσθεσε, αναφερόμενος στα κριτήρια που την κάνουν τον τέλειο θηλυκό James Bond για την MGM. «Έχει επιρροή στο νεανικό κοινό, έχει εμπειρία στη μάχη στις ταινίες και είναι Αγγλίδα».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μπορεί τελικά να της δώσουν ένα συμπρωταγωνιστικό ρόλο κατασκόπου δίπλα στον άντρα πρωταγωνιστή της ταινίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα την επισκιάζει. «Ο ρόλος δεν θα είναι αυτός της όμορφης γλάστρας, αλλά ένας δυναμικός, σκληρός χαρακτήρας».