Αν έχετε ανάγκη από ένα παραμυθένιο θρίλερ, το trailer του «The Shape of Water» είναι αυτό που ψάχνετε

Ο σπουδαίος παραμυθάς Guillermo del Toro επιστρέφει μετά το «Crimson Peek» με μια ακόμη ταινία πάνω στο αγαπημένο του είδος: ρομαντικό θρίλερ.

Ο λόγος για το «The Shape of Water», το πρώτο επίσημο trailer του οποίου κυκλοφόρησε χτες, Τετάρτη, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Sally Hawkins υποδύεται την Elisa, μια μουγκή γυναίκα που εργάζεται σε ένα εξαιρετικά μονότονο πόστο, ως καθαρίστρια σε μια μυστική εγκατάσταση κρατικής υπηρεσίας. Τα πράγματα όμως αλλάζουν ριζικά όταν ανακαλύπτει το αλλόκοτο πλάσμα που φυλάσσεται στην εγκατάσταση (Doug Jones), το οποίο υποβάλλεται σε μυστήρια πειράματα στα χέρια του επικεφαλής ερευνητή (Michael Shannon) του εργαστηρίου. Η Elisa και ο γοργονάνθρωπος αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση και, φυσικά, στο τέλος η Elisa αποφασίζει να τον ελευθερώσει.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Octavia Spencer, Richard Jenkins και Michael Stuhlbarg.

Ο Del Toro (Hellboy, Pan's Labyrinth) παραιτήθηκε από το sequel του «Pacific Rim» προκειμένου να αφιερωθεί στη δημιουργία του «The Shape of Water», κάτι που δείχνει πόσο σημαντική είναι για τον σκηνοθέτη αυτή η ταινία. Το σενάριο ανήκει στον ίδιο και τη σεναριογράφο του Game of Thrones, Vanessa Taylor.

Το «The Shape of Water» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.