ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/07/2017 05:18 EEST | Updated 23/07/2017 05:18 EEST

Άνδρας ελληνικής καταγωγής εξαπατά δεκάδες Καναδούς κάνοντας έρανο για ένα ατύχημα το οποίο δεν συνέβη ποτέ

GOFUNDME

Για απάτη κατηγορείται άνδρας ελληνικής καταγωγής ο οποίος ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε σοβαρά από συρματόπλεγμα ενώ έκανε ποδήλατο και έκανε έκκληση για δωρεές ύψους 8.000 δολαρίων. Πρόκειται για τον 37χρονο Στυλιανό Ψαρουδάκη ο οποίος ισχυρίστηκε πως ένα δεμένο σε δύο δέντρα συρματόπλεγμα σχεδόν τον έπνιξε ενώ εκείνος έκανε ποδήλατο δυτικά του Calgari. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί και φωτογραφίες με τα σημάδια.

Ξεκίνησε λοιπόν μία διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση (σσ Crowdfunding) προκειμένου να μαζέψει χρήματα τόσο για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη όσο και για ένα καινούργιο ποδήλατο. Μάζεψε 851 δολάρια προτού κατεβάσει την «αγγελία» έπειτα από πολλά παράπονα χρηστών με το site, GoFundMe να αναφέρει πλέον πως ο κ. Ψαρουδάκης δεν μπορεί να αναρτήσει καθόλου περιεχόμενο στη σελίδα του.

Έπειτα από έρευνες των Αρχών, οι οποίες ενημερώθηκαν από τους χρήστες του site αλλά και από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τον κ. Ψαρουδάκη αποδείχθηκε πως δεν τραυματίστηκε ποτέ σε εκείνο το μονοπάτι όπως ο ίδιος επικαλούνταν αλλά ενώ βρισκόταν σε ιδιωτική ιδιοκτησία φίλου του οδηγώντας να όχημα ATV και απλώς έπεσε μόνος του σε ένα συρματόπλεγμα το οποίο δεν είδε.

*To άρθρο έχει αποδοθεί στα ελληνικά από την καναδική έκδοση της HuffPost