Σφυροκόπημα Μητσοτάκη από Καβάλα, Θάσο και Δράμα

Σφυροκόπημα Μητσοτάκη από Καβάλα, Θάσο και Δράμα
sooc

Σφυροκόπημα Μητσοτάκη από Καβάλα, Θάσο και Δράμα

Με ατζέντα την έξοδο στις αγορές, τον Βαρουφάκη, την ασφάλεια του πολίτη, αλλα και το κυβερνητικό μέτωπο απέναντι στην Δικαιοσύνη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη περιοδεία στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει συνάντηση με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στον Πρίνο, ενώ στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Θάσο οπού αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά το Σεπτέμβριο του 2016.

Στην περιοχή της Χρυσούπολης, ο κ. Μητσοτάκης θα δει απ κοντα τον τροπο λειτουργίας του πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου και την ιδια ημέρα θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας, καθώς και τοπικούς άρχοντες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ο Κυριάκος Μητσοτακης αυριο θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Βασικός στόχος του Προεδρου της ΝΔ είναι να δείξει εμπράκτως ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι κοντά στους πολίτες, αφουγκράζονται τα προβλήματα των παραγωγικών φορέων και δίνουν μεγάλη σημασία στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτακης - με αιχμή και τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την έξοδο στις αγορές - αναμένεται να εκμεταλλευτεί την παρουσία του στην περιφέρεια για να συνεχίσει το σφυροκόπημα στους επιτελείς του Μεγαρου Μαξίμου, τονίζοντας ότι “οι φόροι και όχι οι αγορές είναι το πρόβλημα των πολιτών”, σημειώνοντας ότι η επιτυχημένη έξοδος στις αγορές έρχεται μετά από τη ζημιά 100 δις που προκάλεσε με τις επιλογές του ο ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή όπου οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα… εκκαθαριστικά της εφορίας.

Σου ίδιο πνεύμα αναμένονται και οι αναφορές του για τις αποκαλύψεις του Γιανη Βαρουφάκη και το ταυτόχρονο αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις καταστροφικές επιλογές του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Δημοφιλή