Η Angelina Jolie μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Brad Pitt

Η Angelina Jolie μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Brad Pitt
Director and cast member Angelina Jolie and her husband and co-star Brad Pitt pose at the premiere of
Mario Anzuoni / Reuters
Director and cast member Angelina Jolie and her husband and co-star Brad Pitt pose at the premiere of

Πρώτος μίλησε για τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, o Brad Pitt, και τώρα, λίγους μήνες αργότερα, η Jolie φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair και μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό τους.

«Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και νοιαζόμαστε και για την οικογένειά μας», είπε η Jolie. «Και οι δύο δουλεύουμε προς αυτόν τον στόχο».

Το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και πλέον η Jolie μένει στο νέο της σπίτι με τα 6 παιδιά τους.

«Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές και τώρα αρχίζουμε να το ξεπερνάμε. Αυτό το σπίτι είναι ένα μεγάλο άλμα μπροστά για εμάς και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γιατρέψουμε την οικογένειά μας.», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να μην αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Pitt, αλλά είπε ότι από το καλοκαίρι του 2016 τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά.

Παρ' ολ' αυτά, η ηθοποιός απάντησε στις φήμες ότι ο πληθωρικός τρόπος ζωής της οικογένειας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό του ζευγαριού.

«[Ο τρόπος ζωής μας] δεν ήταν με κανένα τρόπο αρνητικό. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτή είναι και θα παραμείνει μία υπέροχη ευκαιρία που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας...», ενώ χαρακτήρισε τα παιδιά της ως «πολύ γενναία».

Η ίδια μίλησε και για την υγεία της, αναφέροντας ότι την περίοδο του χωρισμού, παρουσίασε υπέρταση και σύνδρομο «Bell palsy», το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να «πέφτει« το πρόσωπο, λόγω βλάβης στα νεύρα του προσώπου.

«Μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες, βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι που αυτό έχει επιπτώσεις στην υγεία τους. Όλοι τώρα, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην αίτηση διαζυγίου... Δεν προσπαθούν να ξεπεράσουν το διαζύγιο... Προσπαθούν να ξεπεράσουν την ζωή, τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.