Η αλλαγή είναι εδώ: Το Sports Illustrated παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μαγιό για γυναίκες όλων των μεγεθών

Η αλλαγή είναι εδώ: Το Sports Illustrated παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μαγιό για γυναίκες όλων των μεγεθών

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Sports Illustrated παρουσίασε το νέο του πρόσωπο, αυτό μιας εταιρείας που ακούει την εποχή που αλλάζει και φροντίζει να εξελιχθεί μαζί της, βάζοντας στο εξώφυλλο του καθιερωμένου ετήσιου Swimsuit Issue του, την Ashley Graham. Ήταν η πρώτη φορά που το περιοδικό επέλεξε να δώσει το βήμα σε ένα plus-size μοντέλο.

Τώρα, το Sports Illustrated αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει το ίδιο και στην πασαρέλα, παρουσιάζοντας μια νέα σειρά μαγιό για γυναίκες που δεν περιορίζονται σε ένα νούμερο.

Το περιοδικό αποκάλυψε την πρώτη του συλλογή γυναικείων μαγιό στο Miami Swim Week, κερδίζοντας τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του κόσμου για τα σχέδιά του, τα οποία φορέθηκαν από γυναίκες όλων των μεγεθών.

«(Το κοινό) τρελάθηκε όταν τα καμπυλωτά κορίτσια βγήκαν στη πασαρέλα», λέει η συνεργάτης του Sports Illustrated, MJ Day στη New York Post. «Νομίζω ότι σοκαρίστηκαν επειδή δεν βλέπεις συχνά κάτι τέτοιο στην εβδομάδα μόδας... ειδικά στην εβδομάδα μόδας για μαγιό. Κάποιοι άνθρωποι συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων επειδή είδαν άτομα να τους αντιπροσωπεύουν στη πασαρέλα, κάτι που δεν περίμεναν να δουν ποτέ».

Η σειρά, παραγωγής RAJ Swim, θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2018 και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το νέο Swimsuit Issue του Sports Illustrated.

Σύμφωνα με την Post, οι τιμές των μαγιό θα κυμαίνονται από $40 έως $160 και θα φτάνουν μέχρι το αμερικανικό νούμερο 20 (το ευρωπαϊκό 48).