Συνάντηση Αλαφούζου με αντιπροσωπεία φίλων του Παναθηναϊκού

Συνάντηση Αλαφούζου με αντιπροσωπεία φίλων του Παναθηναϊκού
sport24

Στις αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πραγματοποιήθηκε ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με εκπροσώπους των οργανωμένων φίλων του τριφυλλιού και συζήτησαν για ό,τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες στην ομάδα, αλλά και για το μέλλον της.

Tο τελευταίο τρίμηνο οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν χωρίς σταματημό με τον κόσμο του τριφυλλιού να παρακολουθεί και τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, να είναι... εξαφανισμένος από τη Λεωφόρο και το Κορωπί.

Η' τουλάχιστον... ήταν έως τις αρχές τις εβδομάδας όταν και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων των πράσινων σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι φίλοι του τριφυλλιού που πονούν για την ομάδα και δεν άντεχαν να βλέπουν τις εξελίξεις με αδρανοποίηση Αλαφούζου, αποχώρηση Λυμπερόπουλου, πώληση Μπεργκ, διαδοχικές προσφυγές, δυσκολία στο να ενισχυθεί η ομάδα και αρκετά ακόμα θέματα που ταλαιπωρούν τους πράσινους, ζήτησαν τουλάχιστον τρεις φορές να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ χωρίς όμως να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

Φυσικά σε αυτό το διάστημα υπήρξαν αντιδράσεις από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, όπως το "ντου" στα γραφεία, το πανό σε φιλικό της Ολλανδίας, η επίσημη και σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου και στελεχών της διοίκησης αλλά και τα πανό στο φιλικό με την Άλκμααρ.

Μετά το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης εναντίον της ολλανδικής ομάδας και ενόψει και του αγώνα με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο κανονίστηκε να πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού των δυο πλευρών. Αυτό έγινε στις αρχές της εβδομάδας και πλην του Γιάννη Αλαφούζου από πλευράς τριφυλλιού στη συνάντηση βρέθηκε και σχεδόν ένας εκπρόσωπος από κάθε κλαμπ των πράσινων στην Αθήνα.

Η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, ούτε και στον ΣΚΑΙ όπου κάνει κάποια από τα ραντεβού του ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, αλλά σε... ουδέτερο χώρο.

Όπως είναι φυσικό στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα τέθηκαν πολλά θέματα στο τραπέζι από τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να απαντάει σε όλα.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Μεταξύ άλλων τα θέματα που τέθηκαν από τους φίλους του τριφυλλιού ήταν:

-Τι έγινε με την πώληση του Μπεργκ και πού πήγαν τα χρήματα που πήρε το τριφύλλι

-Γιατί έφυγε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

-Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάζει πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος στην ομάδα

-Αν θα γίνουν μεταγραφές ώστε να ενισχυθεί η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη

-Αν ψάχνει επενδυτή για να δώσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

-Για την παρουσία του Χρήστου Παναγόπουλου και της Αθηνάς Μπαλωμένου στη διοίκηση των πράσινων

-Ποια τα επιχειρηματικά του "deals" με τους Bαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Βαρδινογιάννη

-Ποια η σχέση του Γιώργου Βαρδινογιάννη με την πράσινη ΠΑΕ

-Τι έγινε με τα χρήματα που είχαν μαζευτεί για την ανακατασκευή της Λεωφόρου

-Γιατί δεν έχουν προχωρήσει τα έργα στο "Απόστολος Νικολαϊδης"

-Γιατί δεν έχει δώσει ακόμα η ΠΑΕ τα χρήματα που οφείλει στον Ερασιτέχνη και πότε θα δοθούν αυτά

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τις απαντήσεις του στους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού λέγοντας μεταξύ άλλων πως όντως ψάχνει να παραχωρήσει την πράσινη ΠΑΕ αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, παρότι - όπως είπε - το χρέος έχει μειωθεί από τη στιγμή που ανέλαβε.

Επίσης, ο Αλαφούζος τόνισε ότι θα υπάρξει ενίσχυση στις θέσεις όπου πονάει η ομάδα ενώ σημείωσε ότι τα επιχειρηματικά του "deals" δεν έχουν να κάνουν με το τριφύλλι, αλλά με την εμπλοκή του σε άλλες εταιρείες και δη στον χώρο των Media.

Όσο για τη "σύνδεση" του Γιώργου Βαρδινογιάννη με την ΠΑΕ, υποστήριξε πως η μοναδική σχέση είναι η σουίτα που έχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στη Λεωφόρο και η παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας στις ακαδημίες του τριφυλλιού και μόνο.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για πολλά ακόμα που είχαν να κάνουν με τη σχέση τους και τις αναταράξεις που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα αλλά φυσικά δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσουν να ασκούν κριτική στη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου από εδώ και στο εξής.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή